Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » SOS! Megcsal a barátom? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Megcsal a barátom? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk. Van neki egy munkatársnője, aki bár kapcsolatban van, mégis irkálnak egymásnak. Egyszer már lebukott, amikor úgy bókolt neki, de állítólag nem volt benne semmi mert csak részeg volt és a csaj se akar tőle semmit (erről volt is egy beszélgetésük, hogy a csaj szereti a párját, rá nem kell féltékenynek lennem) és ezt a beszélgetést meg is mutatta, utána megnyugodtam, biztosított hogy szeret, az anyagiakat is ő állja mindig, eljártunk ide-oda, stb.

Tegnapelőtt bulizni volt megint a barátom és volt utána egy rossz érzésem. Tudom, hülye vagyok, de megbütyköltem a gépét, hogy láthassam kinek mit írt. Megint beszélt ezzel a csajjal...

A következő beszélgetés volt közöttük:

Csaj: - Szombaton berúgtál? Te is jó sokáig fent voltál :)

Barátom: - Huh, hagyjuk is :D Szerintem jobb lesz ha letiltasz, hogy ne tudjak rádírni.

Csaj: *valami telefonos emoji*

*beszélgetés törlése (szóval kitörölte a barátom hogy még véletlenül se lássam ezt a beszélgetést)*

Csaj: - Azért nem is válaszoltam, gondoltam, hogy party van :))

Barátom: - :D vágtam utána már hogy nem kellett volna

Csaj: - nem baj csak nem szabad túlzásba esni :D

Barátom: - :D na ez az / na most lépek, majd bent tali, szia

Csaj: - oksa, szió

Sík ideg vagyok most, mit csináljak ezek után??

2016. máj. 9. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de nekem is az a véleményem, hogy megcsal. Ülj le vele beszélgetni, és közöld vele, hogy vége. Szerintem ha valaki egyszer megteszi, akkor kétszer is, háromszor is, és így tovább.. :/
2016. máj. 9. 12:32
 2/11 A kérdező kommentje:
ja amúgy a csaj nem volt ott ahol a barátom, ez 100%
2016. máj. 9. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is csal. Rugd ki.

N

2016. máj. 9. 12:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Mar akkor szakitanod kellett volna vele amikor annyira bizalmatlan lettel hogy meg kellett nezned mit ir.
2016. máj. 9. 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha csal, ha nem, titka van előtted. Ha másért nem, ezért is érdemes átgondolni a kapcsolatot. Ha nincs bizalom, akkor alapjaiban rossz az egész. Ülj le vele megbeszélni.
2016. máj. 9. 12:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Ezek után mégis hogy beszéljek vele?? Olyan ideges vagyok, hogy arra szó nincs!!
2016. máj. 9. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Szakíts.
2016. máj. 9. 13:00
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Én ebből a beszélgetésből semmi mrgcsalást nem szűrtem le. De valószínűleg írt a csajnak hogy szexelni akar vele. Ok,ez is gáz,de nem történt meg!
2016. máj. 9. 13:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem derül ki ennyiből, hogy valóban megcsal-e, de ez alapján: "Szerintem jobb lesz ha letiltasz, hogy ne tudjak rádírni." egyértelmű, hogy a szándéka megvan rá. Ebből a mondatból az derül ki, hogy nagyon nehezen tudja visszafogni magát, és egyértelműek a vágyai a csajjal... Én leülnék vele beszélgetni és valószínűleg szakítanék. Ha valakivel egy pár vagyunk, akkor elvárom, hogy velem akarjon lenni, és ne mással.
2016. máj. 9. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
SOS GYORSFAGYASZTOTT PIZZÁT! 5 MIN TIME!
2016. máj. 9. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!