Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Megcsal a barátom? Mit csináljak?
7 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk. Van neki egy munkatársnője, aki bár kapcsolatban van, mégis irkálnak egymásnak. Egyszer már lebukott, amikor úgy bókolt neki, de állítólag nem volt benne semmi mert csak részeg volt és a csaj se akar tőle semmit (erről volt is egy beszélgetésük, hogy a csaj szereti a párját, rá nem kell féltékenynek lennem) és ezt a beszélgetést meg is mutatta, utána megnyugodtam, biztosított hogy szeret, az anyagiakat is ő állja mindig, eljártunk ide-oda, stb.
Tegnapelőtt bulizni volt megint a barátom és volt utána egy rossz érzésem. Tudom, hülye vagyok, de megbütyköltem a gépét, hogy láthassam kinek mit írt. Megint beszélt ezzel a csajjal...
A következő beszélgetés volt közöttük:
Csaj: - Szombaton berúgtál? Te is jó sokáig fent voltál :)
Barátom: - Huh, hagyjuk is :D Szerintem jobb lesz ha letiltasz, hogy ne tudjak rádírni.
Csaj: *valami telefonos emoji*
*beszélgetés törlése (szóval kitörölte a barátom hogy még véletlenül se lássam ezt a beszélgetést)*
Csaj: - Azért nem is válaszoltam, gondoltam, hogy party van :))
Barátom: - :D vágtam utána már hogy nem kellett volna
Csaj: - nem baj csak nem szabad túlzásba esni :D
Barátom: - :D na ez az / na most lépek, majd bent tali, szia
Csaj: - oksa, szió
Sík ideg vagyok most, mit csináljak ezek után??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!