Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Meg lehet azt bocsátani, ha a barátnőtök megcsal?
Meg, miért ne lehetne?
Teljesen elfelejteni? Azt nem igazán.
Mondjuk onnantól én is feljogosítva érezném magamat a félrelépésre.
Szerintem meg lehet bocsátani. Túllépni akkor lehet rajta, ha a barátnő nem keveredett folytonos hazugságokba és ő is akarja a kapcsolat folytatását. Természetesen ez nem könnyű, dolgozni kell rajta. Nem maga az aktus a legrosszabb a dologban hanem az, hogy becsap, hazudik, nem lehet megbízni benne, nincs távlati terv a folytatásra.
Egyszer egyik barátnőmnek megbocsátottam. Aztán később derült ki, hogy azt hitte terhes és úgy állította be minta tőlem lenne terhes. Ezt már később én sem tolerálhattam. Nem elég, hogy lefekszik mással, annyi esze nincs, hogy védekezzen, bármi betegséget rám rakhatott volna és nevelhettem volna más gyerekét.
Egy másik kapcsolatban viszont meg tudtuk beszélni, mindketten hibáztunk de tudtuk folytatni a kapcsolatot és még egy évet együtt voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!