Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Meg lehet azt bocsáta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Meg lehet azt bocsátani, ha a barátnőtök megcsal?

Figyelt kérdés
És el lehet felejteni, túl lehet lépni rajta teljesen? Vagy már sosem lesz a régi a bizalom?
2015. okt. 8. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Részemről a kapcsolatnak vége, és nem érdekel semmi magyarázat rá, hogy miért.
2015. okt. 8. 18:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt magadtól is tudod elfelejteni nem lehet,túl lehet rajta lépni a bizalom helyre állhat de már sosem lesz a régi egy pici félsz mindig ott lesz az illetőben.
2015. okt. 8. 18:25
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Részemről is lapát, megcsalt, és engem sem érdekel az a kifogás h azért mert ivott vagy sok egyéb más sz**är.
2015. okt. 8. 18:26
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
kuka! aki megteszi 1x megteszi többszőr is
2015. okt. 8. 18:28
 5/15 anonim ***** válasza:

Meg, miért ne lehetne?

Teljesen elfelejteni? Azt nem igazán.

Mondjuk onnantól én is feljogosítva érezném magamat a félrelépésre.

2015. okt. 8. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Ahh .. mehet a levesbe ...

23F

2015. okt. 8. 18:42
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
Megbocsájtani nem lehet,csak túl lépni rajta de már soha nem lesz olyan a kapcsolat mit azelőtt.
2015. okt. 8. 18:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.De embere válogatja,biztos van aki megtudja bocsátani.
2015. okt. 8. 19:02
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Nekem fél évenem sikerült,majd szólok ha összejön
2015. okt. 8. 19:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg lehet bocsátani. Túllépni akkor lehet rajta, ha a barátnő nem keveredett folytonos hazugságokba és ő is akarja a kapcsolat folytatását. Természetesen ez nem könnyű, dolgozni kell rajta. Nem maga az aktus a legrosszabb a dologban hanem az, hogy becsap, hazudik, nem lehet megbízni benne, nincs távlati terv a folytatásra.

Egyszer egyik barátnőmnek megbocsátottam. Aztán később derült ki, hogy azt hitte terhes és úgy állította be minta tőlem lenne terhes. Ezt már később én sem tolerálhattam. Nem elég, hogy lefekszik mással, annyi esze nincs, hogy védekezzen, bármi betegséget rám rakhatott volna és nevelhettem volna más gyerekét.

Egy másik kapcsolatban viszont meg tudtuk beszélni, mindketten hibáztunk de tudtuk folytatni a kapcsolatot és még egy évet együtt voltunk.

2015. okt. 8. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!