Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg lehet az ilyet bocsátani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet az ilyet bocsátani?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a férjem megcsalt egy 20 éves kis csajjal, többször is. Esküdözik, hogy semmit se jelentett, csak egy pár kósza numera volt, úgyhogy "megbocsátottam" neki, de nem tudom elfelejteni a történteket. Meg lehet az ilyet teljesen bocsátani egyáltalán? Nem tudom, hogy lehetne minden olyan, mint régen. 35 évesek vagyunk, 10 éve házasok, 2 kisgyerekünk is van, nem akarok mindent borítani, és ezen kívül eddig rendben volt a házasságunk. Ti mit csinálnátok a helyemben?
2016. szept. 2. 01:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet.
2016. szept. 2. 01:27
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem érdemes.
2016. szept. 2. 01:40
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Kidobnám.
2016. szept. 2. 02:00
 4/21 anonim ***** válasza:
39%

"nem akarok mindent borítani, és ezen kívül eddig rendben volt a házasságunk"

szerintem meg nem volt rendben a házasságotok, ha megcsalt.

érdemes végiggondolni, és őszintén megbeszélni, hol romlottak el a dolgok.

mi motiválta a férjedet, amikor egy 20éves mellett kötött ki, mit nem kap meg a házasságotokban, mi hiányzik neki?

például szexuális változatosság, új pózok, új helyszínek, vagy a friss hús vonzza, mert már nem kíván téged, nem elégedett valamivel, vagy már nem is szerelmes beléd, és szeretné újra átélni a szerelmet?

vagy kevés figyelmet, minőségi időt, elismerést kap tőled?

és nem tudnám megbocsátani a helyedben, és fontos lenne, hogy a te igényeidről és elvárásaidról is beszélgessetek.

a lényeg, hogy légy magadhoz őszinte, azt ne gondold, hogy minden rendben volt a házasságoddal, mert az öncsalás, valahogy csak lett belőle megcsalás.

a gyerekek miatt nem éri meg együtt maradni, ha már elhidegültetek egymástól.

2016. szept. 2. 03:07
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

4: Nem kell ezt ennyire túlmisztifikálni, a férjének lehetősége adódott, hogy megfarkaljon egy fiatal puncit, amit otthon sima ügy, hogy a 35 éves felesége nem tud megadni, és ő meg úgy volt vele, hogy bolond lenne kihagyni, majd nem számol be róla.

Ha nem bukik le, a házasságuk még mindig tökéletesen rendben lenne, mert ha tényleg gond lenn köztük, akkor nem könyörög, hanem farok felvágva rohan a fiatal kis szeretőhöz.

Ennyi.

Kérdező: meg lehet bocsájtani, de elfelejteni nem. Tehát innentől sosem fogsz benne úgy bízni, mint eddig. Mindig meg fog fordulni a fejedben, ha fél órát késik, hogy nem-e mással van. Vagy ha úgy telefonál, hogy nem hallod, vagy ha nem tudod a facebook jelszavát, vagy...vagy...

Innentől mindig lesz benned egy extra adag féltékenység és bizalmatlanság.

Egy idő után a férjed ezt nem fogja tolerálni, még ő lesz megsértődve, amiért nem tudod neki elfelejteni azt az egy botlást, és nem hiszel neki, hogy ő hűséges. A végén dafke félre fog lépni, hogy neked legyen igazad.

Többnyire ilyenkor a szexuális élet is romba dől, mert azon fog járni az agyad, hogy azzal a szájjal csókol, amivel egy másik nőt nyalt, te meg azt a farkat veszed szádba, ami ki tudja, milyen lyukaiban járt a másik nőnek... Nem leszel az ágyban felszabadult, mert az jár a fejedben, hogy ő valójában egy 20 éves nő testére vágyik, és te bármilyen jól tartod magad, nem vagy az.

Neki ez is megint csak rosszul fog esni, főleg ha eddig a szex működött, és mindkettőtöknek kielégítő volt.

Pár hónap, és tényleg ott tartotok, hogy a házasságotokkal gond van, állandóak a viták, a szex pocsék, már ha van éppen, megy a féltékenykedés, a besértődés, és valami hiányzik.

Csak idő kérdése, hogy neked is megforduljon a fejedben, hogy valami hiányzik, amit más pasi meg tudna adni, és neked is jár a revans.

Szóval meg lehet próbálni együtt maradni, de kérdés, hogy van-e értelme.

Többnyire azokban a házasságokban sikerül együtt maradni, ahol a kényszer tartja őket egyben: pl. a feleségnek nincs munkája, nincs közeli rokona, ahová mehetne a gyerekekkel, és muszáj eltűrnie mindent, különben mehet az utcára.

Ennek fényében úgy gondolom, hogy a te döntésed, hogy megpróbáltok ezen túllépni, és legfeljebb elváltok később, vagy elválsz most.

Arra egészen minimális esélyt látok, hogy minden rendben lesz a továbbiakban.

2016. szept. 2. 06:07
 6/21 anonim ***** válasza:
10%
Elkezdenék gondolkodni rajta, hogy hol rontottam el...
2016. szept. 2. 06:52
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

6-os

Egy nőnek semmit nem kell elrontani ahhoz, hogyha egy férfi számára adódik alkalom, akkor kedvet kapjon egy 20 éves kiscsajhoz. Ez még tökéletes házasságban, odaadó feleség mellett is megtörténik.

4-es detto. Új helyszínek, új szexpózok, egyrészt két kisgyerek mellett nem olyan künnyű új helyszíneket keresni együtt..illetve DE, a férfi keresett új helyszínt a 20 éves csajnál, míg a felesége otthon kiszolgálta a gyerekeket, vitte a háztarást.

2016. szept. 2. 08:43
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Az én volt férjem egy 17 éves lánnyal csalt meg. Elköltöztem, vittem a fiunk, elváltam, a lakásban ő maradt. Olyan nagy a szerelem köztük, hogy zaklat, kezdjük újra. Tegnap megtudta, én már újra kezdtem.. mással :D
2016. szept. 2. 10:07
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Biztosan nem bocsátanám meg! Úgy kipenderíteném, hogy ideje se lenne felfogni. Menjen csak szépen a hancúrmacájához és farkalgassa őt, a 20 éves kiscsaj majd biztosan főzni fog rá meg mossa majd a szaros gatyáit. Az ilyen "férfi" komolyan kész hányinger. Otthon varja a felesége, aki mindamellett, hogy mos-főz-takarít rá, életet adott két gyereknek is, az ő gyerekének!! erre ez a hála. Szép mondhatom. Ne alázd meg magad azzal, hogy továbbra is ezzel a gerinctelen alakkal élsz egy fedél alatt. Dobd ki a francba, ettől sokkal jobbat érdemelsz!
2016. szept. 2. 11:06
 10/21 Bence_ ***** válasza:
0%

Tetszik, hogy sokak szerint minden pasi félre lép ha akad egy 20 éves.

Normális felnőtt ember (férfi,nő) őszinte önmagával és így a párjával is.

Vállalj az érzéseit akkor is ha éppen egy másik nő, férfi tetszik neki. Így tudnak megoldást keresni kapcsolaton belül. Megújulni.

Az a jó ha megérted őt. Ez után eltudod dönteni, hogy kérsz e még belőle vagy sem. Ha igen akkor is új alapokra kell helyeznetek a kapcsolatotokat. Hiszen a jelenlegin a megcsalás a vége.

2016. szept. 2. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!