Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet úgy bocsátani, hogy tényleg elfelejti az ember?
Feleségem flörtölgetett egy fiatalabb sráccal. Egyre jobban belemelegedtek. Egy alkalommal felment hozzá, állítólag "behatolás" nem történt, feleségem leállította az akciót - azt mondja - amikor már csak bugyiban volt. Felöltöztek és megbeszélték hogy ilyen nem lesz többet. Így tudom én. Utána még irkáltak egymásnak csevegőkön amíg ki nem derült az egész, mígnem egyszer rákérdeztem és beismerte ezeket amiket leírtam.
Sok bőgés, minden, ő engem szeret, velem akarja leélni az életét... ilyenek, hát megbocsátottam, így láttam jónak és így is gondoltam. Elismertem a magam hibáját is, de valahogy már nem tudok úgy gondolni rá, mint akivel minden titkom megosztanék. Éppen úgy - bár nem ugyanott - meghúzom a határt, hogy milyen mértékig avatom be a dolgaimba mint idegenekkel, barátokkal, rokonokkal.
Úgy gondoltam teljesen megbocsátok, de mégis valami megtört azóta.
Valami nem okés a kapcsolatotokban, ha ő ilyet csinál.
Mert ha "dúl a love", meg minden oké, akkor attól még nem megy fel egy pasihoz, mert unatkozik.
Elhiszem, h megtört azóta valami. :/ :/
Ténylegesen az ilyet nem lehet elfelejteni.
Persze, hogy benne volt. Emlékszem mielőtt aznap elment megfürdött és le is borotválta magát... máskor is szokta, de ez alkalommal nyilván nem véletlen pont akkor. Bele is szeretett szerintem, mondjuk az már elmúlt abban biztos vagyok.
Olyan fura érzés, hogy más valaki mint amit gondoltam róla. Talán az jobb lenne ha végig csinálták volna amit elkezdtek, legalább megtudhatta volna mit kaphat ezen a téren, ha már bevállalta. Az már nem rontott volna a helyzeten.
Igazából szerintem ez már csak egy nüansznyi különbség már, hogy betolja vagy nem tolja.
Hónapokig dumálgattak, flörtölgettek mire ide jutott a dolog. Nyilván rólam is. Mit csinálok, mit rosszul, milyen vagyok. Közben nekem meg azt mondta a feleségem, hogy segíti ezt a gyereket mert nagy bajban van (ez igaz is), meg hogy barátokra van szüksége a feleségemnek.
Egy aktus nem is érdekel, ha valakinek ez kell hát ez kell, még engedném is akár. Viszont hogy hónapokon át titkolózott előttem és mással vesézte ki hogy én milyen vagyok az esik borzasztóan rosszul. Ez egy őszinte kapcsolatba ez hogyan fér bele? Hogy mondjak bármilyen diszkrét dolgot ezután a saját feleségemnek?
Nem rossz ember ő, csak összezavarodott. Meg kiábrándult belőlem, 13 éve együtt vagyunk. Bár azt mondja nem, csak másképp szeret.
Ezt én nem is rovom fel neki, csak most már nem avatom be mindenbe és ez elég fura így élni, hogy az embernek meg kell gondolnia mit mond a feleségének.
Elfogadni tudod, hogy mit és miért tett.
Aztán te döntsd el, hogy akarsz e vele élni.
Jelenleg pont az ő cipőjében vagy.
Titkolsz előle dolgokat. Miért?? :)
Legyél vele őszinte, legyél hiteles.
Figyelj az érzéseidre. Beszéljétek meg. Hogy együtt vagy külön. Mi hiányzott? Az most megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!