Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ennyire debil ember, aki elfelejti, hogy van párja?
Már bocsánat a kifejezésért, de máshogy nem tudom megnevezni.
Az utóbbi időben elég sokat veszekedtünk a párommal, sok volt a stressz, mindkettőnkön nagy a nyomás. Ezért megállapodtunk, hogy tartunk egy kis szünetet, amit külön töltünk, de úgy, hogy közben együtt vagyunk. Magyarul: szeretjük egymást és nem ismerkedünk mással, hanem átgondoljuk a dolgainkat és nyugodt körülmények között megbeszéljük a folytatást. Eltelt egy hét, és azt látom, hogy randizik valakivel. Most ez mi? Nem tudom, mit gondoljak. Elfelejtette, hogy együtt vagyunk, vagy már régóta másról álmodozik?
Valaki volt hasonló helyzetben? Mi lett a kapcsolattal?
Én szakítani fogok vele, mert ilyen nincs, hogy elfelejt. Szétszórt volt már egy ideje, meg el is hanyagolt néha, de azt megértettem, mert fáradt és stresszes. De hogy konkrétan a kapcsolatunkról feledkezzen meg...
Eleve sose értettem, ezt a tartunk egy kis szünetet dolgot!
Ha nem megy akkor nem fog menni egy kis szünet után sem!!
Szerintem meg már ne is foglalkozz vele, felejtsd el te is, hidd el jobban jársz. Persze ezt érett ember módjára is intézhette volna, de ez az ő szegénységi bizonyítványa.
Nem érdemes erre energiát pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!