Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember az elso nagy tinikori szerelmét valaha elfelejti?
Elfelejtettem, és ő is ugyanezt mondta nekem :) Ne is foglalkozz vele, boldog ember leszel, csak szedd össze magad.
Sokan mondanak ilyet szakításnál, csak azért hogy kevésbé legyen kínos.
Igyál egy üdítőt öcsém. :D
El fogod felejteni.
Egyébként ez még a viszonylag korrekt szakítás kategóriája. A Szerelmünk lapjai helyett viszont valószínűbb, hogy azt szeretné: reménykedj. Van egy olyan típus, aki szereti talonba rakni az embereket, mert így érzi magát többnek.
Felejtsd el.
Jaj, ez a szöveg...! Nekem volt olyan exem, aki egyenesen azt mondta, hogy majd a következő életünkben együtt leszünk. :DDD Szerintem hagyd ezt a pasit a francba, ha valakivel az ember együtt akar lenni, akkor azt most akarja és nem majd valamikor évek múltán.
Az első szerelem meg olyan, hogy utána jön a második. Az az igazság, hogy a tini kapcsolataim, most, hogy visszagondolok, igazán nem hagytak bennem mély nyomot. Az első nagy szerelem később jött, de miután szakítottunk, iránta is elmúltak szépen lassan a komoly érzelmek.
Én nem hinném, hogy most vagy utoljára szerelmes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!