Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg lehet úgy bocsátani, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet úgy bocsátani, hogy tényleg elfelejti az ember?

Figyelt kérdés

Feleségem flörtölgetett egy fiatalabb sráccal. Egyre jobban belemelegedtek. Egy alkalommal felment hozzá, állítólag "behatolás" nem történt, feleségem leállította az akciót - azt mondja - amikor már csak bugyiban volt. Felöltöztek és megbeszélték hogy ilyen nem lesz többet. Így tudom én. Utána még irkáltak egymásnak csevegőkön amíg ki nem derült az egész, mígnem egyszer rákérdeztem és beismerte ezeket amiket leírtam.

Sok bőgés, minden, ő engem szeret, velem akarja leélni az életét... ilyenek, hát megbocsátottam, így láttam jónak és így is gondoltam. Elismertem a magam hibáját is, de valahogy már nem tudok úgy gondolni rá, mint akivel minden titkom megosztanék. Éppen úgy - bár nem ugyanott - meghúzom a határt, hogy milyen mértékig avatom be a dolgaimba mint idegenekkel, barátokkal, rokonokkal.

Úgy gondoltam teljesen megbocsátok, de mégis valami megtört azóta.

2016. jún. 2. 13:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Na persze most pár hétig, hónapig lapít aztán kezdi előlről az egészet csak ezúttal már jobban fog vigyázni.
2016. jún. 3. 13:15
 22/24 A kérdező kommentje:

Akkor jönnek a beláthatatlan következmények :)

Elég következetes vagyok ilyen téren.

2016. jún. 3. 15:14
 23/24 anonim ***** válasza:

Szia! Tedd azt amit a szíved diktál,ilyen esetben az ember úgy sem hallgat a mások véleményére,de azért hallgasd meg azokat és tanulj belőle.Egyszer én is jártam hasonló cipőben,azzal a különbséggel,hogy akkor egy behatolás is történt.A körülmények elmesélése után az ismerőseim kb.70%-a azt tanácsolta,hogy váljunk el , 30% pedig,hogy próbáljuk meg újra!

Mi megpróbáltuk és azóta két tündéri gyermekünk van és jobb a házasságunk,mint az eset előtt.

Addig én sem gondoltam volna,hogy akár egy csókot is meg lehet bocsájtani,de az ember másként dönt egy adott szituációban,mint ahogy azt előtte képzelte.

Én sem fogom soha elfelejteni,szerintem nem is kell.

2016. jún. 3. 16:07
 24/24 anonim ***** válasza:

Kizárt hogy ezek után meg tudnék benne bízni.

Hasonló esetben volt részem (én lány vagyok) és az exem került közel egy lányhoz. Akkor még csak annyit tudtam hogy beszélgetnek és valamilyen szinten elkezdte fűzni a csajt. Azonnal szakítottam vele, valahogy rossz érzésem volt. Utólag derült ki hogy találkoztak is (bár állítólag szex nem volt) tehát én biztos hogy nem tudnék a helyedben megbízni benne. Valahogy el kellett addig jutni hogy bugyiba legyen. Én pont azért szakítanék ilyen esetbe azonnal, mert tudnám hogy a elkövetkezendő együtt töltött időben csak őrlődnék a dolgon, és magamat emészteném (annak ellenére hogy mégis ő lépett félre)

Szerintem jobb gyorsan kimondani azt hogy vége, mint hónapokig bizalmatlan, se veled se nélküled kapcsolatot élni valakivel.

2016. jún. 3. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!