Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van akit megviselt az önértéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akit megviselt az önértékelése szempontjából a megcsalás, hogy képes volt ilyet tenni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, de már összeszedtem magam.. Akkor sokáig úgy éreztem, hogy "persze, hogy megcsalt, mikor sose fogok tudni olyan szép magas és stílusos lenni, mint a másik".. "Azt sem értem eddig minek volt velem, mostantól tuti senkinek se fogok kelleni".. És hasonló gondolatokkal marcangoltam magam.. :) Ma már tudom, hogy ez azért nem így van és ráadásul a hapsi sem egy akkora isten, mint amekkorának én tartottam..:)
2016. ápr. 12. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Kicsit pontatlanul fogalmaztam,én a megcsalást a megcsalást elkövető fél szempontjából kerdezem
2016. ápr. 12. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Pff aki meg csal valakit az olyan mintha a terminátor lelo egy embert. Őt megviseli az önértékelése ?
2016. ápr. 12. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Hat de ha vki eloszor csinal ilyent, akkor szerintem lehetséges
2016. ápr. 12. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Eleve az onertekelesem nagyon alacsonyan volt, amikor ramnyomult egy ferfi. Vegul engedtem neki pontosabban beleszerettem es azt hittem o is.

Az elejetol nagyon rossz erzes volt, hogy megcsalom a parom es hogy hogyan tehetem ezt vele. Pszichologushoz jartam emiatt, de keptelen voltam tartosan szakitani a szeretommel. Vegul a valas mellett dontottem. Igy volt fair.

A jelenlegi onertekelesemmel nem mennek bele ujra egy ilyen helyzetbe. Tudom mennyit erek es még egyszer masnak a kapcarongya nem leszek.

Szoval szerintem igen a megcsalas elkovetese ront az onertekelesen es hosszutavon szemelyisegrombolo is.

2016. ápr. 13. 06:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért értékelném le magam egy féreg miatt?
2016. ápr. 14. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem megviselt amikor bnőm lelépett egy szinte vadidegen faszival. Még fél év után is néha arra gondolok, hogy egy senki vagyok és mivel nem kellettem annak akit mindennél jobban szeretek, akkor másnak se fogok. Szóval szerintem minimum egy gerinctelen féregnek kéne hinnie magát annak megcsalja a másikat :)
2016. ápr. 15. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!