Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokkal a nőkkel/férfiakkal mi a baj, akik minden megcsalást meg tudnak bocsátani?
Sok motiváló tényező lehet:
- birka szerelem
- anyagi, - családi érdekek
- birtoklási vágy
- alacsony önbecsülés
- kényelem (asszony főz, takarít, kiszolgál; uram haza adja a fizetését vár otthon a gyerekekkel)
- nem akarják az együtt töltött éveket kidobni a kukába
- stb.
Ahány eset annyi motiváció van. Nem feltétlen lehet egy külső szemlélő számára ezt felfogni, de nem is kell.
Van aki 20 ev hazassagot nem dob ki az ablakon egy botlas utan, mert ennel tobbet er a hazassaga
Van olyan ahol a felek ezt megbeszelik, mert nem csak az egyik felet okoljak azert mert igy alakult, hanem onvizsgalatot tartanak
Van ahol megbeszelik, h semmi gond, lehet szunet vagy nyitott hazassag
Most igy hirtelen ennyi jutott eszembe, egyebkent egyik sem gyakori, a gyakorin pedig ez az embertipus nem kepviselteti magat. IQ illetve EQ kerdese a dolog, es persze szeretete.
Én kapcsolatfüggő vagyok, szóval ezért nem dobtam ki. Vagyis de, csak nehezen.
Nincsenek barátaim, családommal nem túl szoros a kapcsolatom, úgyhogy mindig az aktuális párom a mindenem egy személyben. Ez nyilván nem egészséges, de válasz a kérdésre.
Tehát félelem az egyedülléttől, illetve elveszítem az egyetlen embert, aki ismer és elfogad, szeret.
6.os ,ne csodálkozz,hogy nem képviseltetik magukat itt, mert leszólják-hülyézik ,lesajnálják,ha őszinte-Én jópár kérdésnél felvállaltam, hogy 1x megcsaltak, megbeszéltük, újrakezdtük, és minden jobb lett...ezt nehezen hiszik el,mert a köztudatban.
Én azért bocsátottam meg, mert rájöttem, még szeretem, és 23 évet nem dobok csak úgy ki(már hallom,hogy mondják, írják, de ő kidobta volna...hát igen, de nem gondolta, hogy kiderül...)
megcsalás= válás
holott ez 2 ember legbensőbb magánügye,nem kell megmagyarázni, miért bocsát meg valaki...
Nem minden fekete- fehér...
8-as
6 os vagyok, en ugyanugy gondolkozom mint a peldak amiket leirtam. Engem mondjuk sosem erdekelt, ha lepontoznak es en sem dobnek ki tobb eves hazassagot ilyen baromsag miatt:-)))De belolunk van kevesebb, az emberek zomene az EQ-ja a zero fele konvergal. Legalabbis errefele.
Vagy egyszerűen a többség nem került, nem szembesült még olyan helyzettel, ahol ilyen súlyos dolgok kerülnek mérlegre.
Személy szerint nekem kellett még ezen elgondolkodnom, bár azt előre lebeszéltük a párommal, ha valami nem ok, akkor inkább beszéljük meg, ha más kell azt is. A megcsalást nem tartom megoldásnak, az arra a pillanatra egy felületi kezelése valaminek, de utána csak mélyíti a gondokat.
Ha valaki képes arra, hogy megbocsásson a párjának, és elölről elkezdjék a dolgokat, akkor miért ne? Ha tanultak belőle és utána oda tudnak egymásra figyelni, akkor miért ne? Nem egy példa van arra, hogy minden elromlott a felek ezt felismerték, átbeszélték és a kapcsolatuk jobb, mint valaha.
A sorozatos megcsalás meg megint más tészta. Ott, ha nem nyílt kapcsolatról beszélünk, az ember élete állandóan arról szól, hogy mint partner már nem jön számításba (és a kérdés is erről szólt lényegében).
Kérdező, nekem párkapcsolatok terén még nincsenek ilyen súlyos tapasztalataim, mert nem csaltak még meg és viszont. Eddig mindent meg tudtam beszélni és oldani a párommal. Viszont rengeteg olyan párt ismerek, ahol a megcsalósdi természetes. Mondhatni ebbe nőttem fel. Így van némi rálátásom a témára. Azért is írtam, hogy mi nem feltétlen fogjuk ezt ésszel felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!