Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalást ti is embergyilkosnak éltétek meg?
Igen!!!
Nekem még nem múlt el.Ha gyerek is volt a kapcsolatból akkor szerintem sok sok idő mire elmúlik.
Akit vinni lehet,azért nem kár!
Ennyire egyszerű!
Örülj hogy megszabadultál tőle!
Kapcsolatgyilkosnak abszolút, legalábbis én nem maradnék valakivel, akiben nem tudok bízni - mindenki megkapja a tiszta lapot a kapcsolat elején, nem szabályozok, korlátozok, ellenőrzök senkit, nem zavarnak a női ismerősök, barátok, semmi ilyesmi, de ha ezzel a bizalommal valaki visszaél, akkor eltávolítom az életemből, nincs második esély sem, nemhogy harmadik, negyedik, nyolcvanadik, mint ahogy ezt sokaknál látom. Még csak nem is maga a félremenés része zavarna a legjobban, hogy teljesen őszinte legyek, hanem az azt körülvevő sunnyogás és hazudozás, ami felteszi az i-re a pontot.
Embegyilkosnak viszont semmiképp sem mondanám, annál erősebb vagyok és többre tartom magam, minthogy más gerinctelensége miatt magamba zuhanjak. Az első két exemmel úgy lett vége (igaz összesen 4 kapcsolatom volt, szóval így is 50% az arány :D), hogy kiderült, megcsaltak, ott alaposan átvizsgáltam, mennyiben az én hibám is a dolog, levontam a tanulópénzt, megtanultam az intő jeleket - hasznomra vált, azóta nem történt ilyen, de ha ismét megtörténne, nem törne össze, továbblépnék.
Mi rosszabb?:(
Azt hittem belehalok..
Lehet....
Nekem ez is elég volt.
Amúgy ezt a mondást nem értem,mert ha így lenne, nem volna a sok öngyilkos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!