Egy megcsalást meg lehet bocsátani?
Én egyet sem tudnék megbocsátani, főleg, hogy a közös nyaralóba vitted. Ez a legaljasabb az egészben, hogy ott reszelsz más nőt, ahol a barátnődet is.
Én nem bocsátanám meg, de nem vagyunk egyformák, talán ő megbocsát, teperj érte!
Hagyd egy pár napot, hogy lenyugodjon, biztos a fülében cseng még a nyögésetek. Aztán hozd le neki a csillagokat az égről, vágj bűnbánó képet és reménykedj.
Én nem bocsájtanék meg, az tuti.
Mióta voltatok együtt?
Várj még megnyugszik, és aztán próbáld megbeszélni vele ezt, nyugodt körülmények között.
Lehet, nem fogja megbocsájtani neked, hogy megcsaltad, mert aki már egyszer megteszi, az többször is megfogja. Ha szereted a barátnôdet, miért kellett másik nôvel lefeküdnöd?
Egyben biztos lehetsz...,ha megis bocsájt, nehezen fog tudni újra bízni benned, és valahol jogosan!
Egy megcsalást sem lehet megbocsájtani!
És tudod miért kedves kérdező?
Mert igaz, hogy egy kapcsolat két emberen múlik, de az, amelyiknek valami nem jó, az előbb nyissa ki a száját és mondja el, hogy mi a gondja és oldják meg! Ha meg nem lehet megoldani, akkor meg akinek valami nem jó, az álljon odébb és utána azzal feküdjön le, akivel akar. És nem előbb a félremenés és utána a kommunikáció!
És igaza van, ha meg se hallgat!
Én először amikor elkezdtem olvasni azt hittem hogy csak egy ártatlan csókról volt szó, de mivel írtad hogy lefeküdtél a másik lánnyal, így ne nagyon reménykedj abban hogy ezt a barátnőd megbocsátja neked.
Most 2-3 hétig ne zaklasd szerintem, hagyd had ülepedjen le ez az egész aztán utána megbeszélitek a dolgot.
Én csak akkor adnék ilyen esetben is még egy esélyt az illetőnek ha tényleg látom rajta hogy megbánta a dolgot, és látom a jövőképet azzal hogy még újra lehet kezdeni, de ha ez nincs meg, meg ugye a bizalom amit most vesztettél el, így szerintem kár erőltetni a dolgot, beszéljétek meg, de nagy reményeket ne várj el tőle.
Hármas linkelnéd a kérdést? Mondjuk én nem nagyon járkáltam oda, max felújítani pár dolgot de azt látta is meg volt hog jött velem.
Már 3 napja nem keresem és 5 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!