Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy megcsalást meg lehet...

Egy megcsalást meg lehet bocsátani?

Figyelt kérdés
Van egy nyaralónk a barátnőmmel és én oda vittem egy lányt, közben a barátnőm is pont oda ment valamiért. Éppen amikor végeztünk akkor nyitott ránk a barátnőm. Közben kiderült, hogy 5-10 percet odakint hallgatózott és csak utána jött be. Nem várhatom el, hogy azonnal megbocsásson és megint bízzon bennem de szeretném ha valahogy rendbe hozhatnám a dolgokat. Én úgy gondolom, hogy a kapcsolatunk romlása nem csak az én hibám persze én öltem meg de őszintén megbántam. Jónak jó volt, de egyáltalán nem érte meg és biztos vagyok benne, hogy még egyszer nem tenném meg mert tanultam az esetből. Megértem, hogy nem akar hallani rólam de szeretném ha majd egyszer meg tudna nekem bocsátani és újra kezdhetnénk mindent a legelejétől amikor még minden jó volt. Merjek ezen gondolkozni? Hogyan beszélhetnék vele ha meg se hallgat? 24/F

2013. aug. 13. 11:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
95%
Én megbocsátanék. Évek múlva, amikor már boldog vagyok valaki mással.
2013. aug. 13. 12:34
 22/37 anonim ***** válasza:
86%
Par eve hasonlo helyzet miatt mentunk szet az akkori baratommal (3 ev utan.) Honapok mulva irt sms-t, hogy talalkozunk-e, mert nalam maradt valamije. Visszaadtam neki, es akkor beszelgettunk egy kicsit, es konyorgott, hogy kezdjuk elolrol. Eszem agaban se volt megint osszejonni vele, de kibekultunk, es neha (kb felevente) beszelgetunk, hogy kivel mi tortent. Szerintem te is maximum ennyit remelhetsz.
2013. aug. 13. 12:34
 23/37 anonim ***** válasza:
90%
Kizárt, hogy megbocsátanék neked!
2013. aug. 13. 12:37
 24/37 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, itt nem az van, hogy kótyagosan egy buliban ráborultál egy lányra- ezt eléggé ki kellett tervelni és elutazni, stb. A folytatás az új lánnyal valószínűbb.
2013. aug. 13. 12:46
 25/37 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom mennyi idős a barátnőd, de végül is lényegtelen, nincs se gyerek, se semmi, eszembe nem jutna mégegyszer kezdeni egy olyan emberrel aki...
2013. aug. 13. 13:09
 26/37 anonim ***** válasza:
27%
Én lehet hogy megbocsàjtanék.
2013. aug. 13. 13:26
 27/37 anonim ***** válasza:
85%
Soha nem bocsájtanám meg.
2013. aug. 13. 14:22
 28/37 A kérdező kommentje:
De őszinte vagyok. Magamnak felesleges nektek meg miért hazudnék? Az jobb lenne ha minden nap keresném és fel is jelentene zaklatásért? Azelőtt majdnem 2 hétig minden nap kerestem. Idő is kell neki és szerintem még fogunk beszélni. Azért írtam le, hogy nem foglalkozott velem mert így volt és ez IS az oka annak, hogy veszekedtünk. Mivel mondtam is neki nem egyszer. Ezért nem hibáztatom mert nekem is vannak hibáim meg hülye is vagyok. Utólag magamtól is rájöttem, hogy nem így kellett volna. Nem is terveztem csak oda mentem és ott volt és megkívántuk egymást.
2013. aug. 13. 14:32
 29/37 anonim válasza:
100%

Bocs, ha nem tetszik amit mondok, de ez a véleményem:

- aki egyszer csalt, az később is fog, akármit is gondolsz most

- a csajodat már rég "megvígasztalta" valaki

- ha a kapcsolat a végefelé tényleg rossz volt, esélytelen vagy. Ha egyébként jó volt és szeret, tutira meg fog bocsájtani ha ügyes vagy. Illetve mindig lesz benne egy tüske, dehát az ember már csak ilyen

ahogy korábban írta egy hozzászóló a férj-feleséges példát... egy erős kapcsolatba simán belefér a dolog. 5 éve voltatok együtt, szóval nem egy futókaland, bár nem is egy öreg házasság. Szóval ez nehéz ügy. De egyáltalán nem olyan esélytelen, amilyen radikálisan itt sokan írnak róla. Rengeteg ilyen van. Rengeteg olyan is van amikor a nő tud róla, de inkább hallgat, a férfi nem is tudja, hogy lebukott. Tudok ilyet is.

2013. aug. 13. 14:45
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Ok, elhiszem, h oszinte vagy.

Akkor irj neki egy szivhezszolo, de ne nyalas levelet, hagyomanyosat!

Amibel szepen leirod, h mi miert tortent es mire lehet szamitani a jovoben.

Bar megmondom oszinten, h ez meg cinkebb, mint ha utolag tudta volna meg, mert "tetten ert". Az durva...

2013. aug. 13. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!