Egy megcsalást meg lehet bocsátani?
"meg tudna nekem bocsátani és újra kezdhetnénk mindent a legelejétől amikor még minden jó volt"
Lehet, hogy meg tud bocsátani, de hogy olyan nem lesz, mint volt, tiszta, fényes és ragyogó, mint a kezdődő szerelem, az biztos.
" Ha varrsz, se varrhatod meg közös takarónk,
ha már szétesett." - József Attila
Ha meg is bocsájt, akkor sem lesz utána ugyan olyan mint volt. A bizalom már elszállt, és ez a feszültség mindig is ott lesz a kapcsolatotokban.
Belegondoltál már abba, hogy mekkora fájdalmat okoztál neki? Látnia kellett azt, ahogy a közös nyaralótokban, ahol együtt voltatok egy másik nővel látott. Ezzel a lépéseddel megaláztad őt. Ha tényleg szereted, akkor nem csináltál volna ilyet. Miért nem beszélgettél erről vele? Ahogy látom, te is tehetsz a dolgokról, mert nem nagyon tettél a problémák élsimításáért, és inkább máshol kerested a megoldást.
Nem bocsájtanék meg, már csak azért is, mert abba az ágyba vitted, ahol vele is voltál.
A lelkemélyén fájdalmat okoztál nem is kicsit, hagyd hogy elfelejtse ezt a megalázást, nem hiszem lenne értelme ujra kezdeni, mert vagy visszakapnád a megcsalást, vagy te ujra megtennéd,mert büntetne,azért amit tettél vele.
En sem tudnek, es nem is akarnek neked megbocsatani!
Mert nekem egyaltalan nem tunsz oszintenek, ne haragudj!
Tenyleg, nem megbantani akarlak.
Neked ezerrel kene pedalozni, h lassa, h igenis megbantad!
Ehhez kepest 3 napja nem keresed...
Tudod hogy jon ez le neki? H leszarod, h qrvara nem erdekel.
A regi mar sosem lesz. Ha ujrakezditek is, az uj legyen, mert ugyan itt fogtok kikotni. De szerintem ennek annyi, oda a bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!