Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy megcsalást meg lehet...

Egy megcsalást meg lehet bocsátani?

Figyelt kérdés
Van egy nyaralónk a barátnőmmel és én oda vittem egy lányt, közben a barátnőm is pont oda ment valamiért. Éppen amikor végeztünk akkor nyitott ránk a barátnőm. Közben kiderült, hogy 5-10 percet odakint hallgatózott és csak utána jött be. Nem várhatom el, hogy azonnal megbocsásson és megint bízzon bennem de szeretném ha valahogy rendbe hozhatnám a dolgokat. Én úgy gondolom, hogy a kapcsolatunk romlása nem csak az én hibám persze én öltem meg de őszintén megbántam. Jónak jó volt, de egyáltalán nem érte meg és biztos vagyok benne, hogy még egyszer nem tenném meg mert tanultam az esetből. Megértem, hogy nem akar hallani rólam de szeretném ha majd egyszer meg tudna nekem bocsátani és újra kezdhetnénk mindent a legelejétől amikor még minden jó volt. Merjek ezen gondolkozni? Hogyan beszélhetnék vele ha meg se hallgat? 24/F

2013. aug. 13. 11:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%

"meg tudna nekem bocsátani és újra kezdhetnénk mindent a legelejétől amikor még minden jó volt"

Lehet, hogy meg tud bocsátani, de hogy olyan nem lesz, mint volt, tiszta, fényes és ragyogó, mint a kezdődő szerelem, az biztos.

" Ha varrsz, se varrhatod meg közös takarónk,

ha már szétesett." - József Attila

2013. aug. 13. 12:06
 12/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért tettem. Talán mert nem foglalkozott velem az utóbbi időben és hiába mondtam neki nem változtatott és jól esett, hogy valaki foglalkozik velem és elment az eszem.
2013. aug. 13. 12:08
 13/37 anonim ***** válasza:
79%
Ha tanultál belőle, az jó, hasznosítsd a többieknél, mert ez a szekér már elment. Hagyd békén, naiv vagy, ha azt képzeled, valaha is minden mehetne ugyanúgy, mint előtte. Te már soha nem fogsz megállni előtte sem férfiként, sem emberként, nem valószínű, hogy tudna még bizalmat fektetni beléd, és khmm... hát szerintem nem is érdemes. Majd a következőnél okosabb leszel és nem csinálsz ilyet.
2013. aug. 13. 12:08
 14/37 A kérdező kommentje:
Nem akarok másikat
2013. aug. 13. 12:10
 15/37 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudnék megbocsájtani. Nem rosszindulatból vagy dühből. Nem tudnék utána úgy nézni a másikra, ágyba bújni vele, semmi....undorodnék, érted? Hiába a szerelem, nem tudnék egy senkiházival osztozni azon akit szeretek. Szerelem ide vagy oda.
2013. aug. 13. 12:14
 16/37 anonim ***** válasza:
92%
Én nem tudnám megbocsájtani! Úgyis mindig az lenne a fejemben, hogy vajon mikor teszi meg legközelebb. Nem lenne többé bizalom, anélkül meg érdekes egy kapcsolat! És egyetértek az egyik válaszolóval, hogy nem ez a megoldás, hogy összefekszel mással. Előbb talán tényleg ki kellett volna nyitni a szád, ha valami nem tetszik és megbeszélni. Ha meg ezek után se kapod meg tőle amit akarsz akkor hagyd el, de ez..tök megalázó a lánynak!
2013. aug. 13. 12:17
 17/37 anonim ***** válasza:
84%

Ha meg is bocsájt, akkor sem lesz utána ugyan olyan mint volt. A bizalom már elszállt, és ez a feszültség mindig is ott lesz a kapcsolatotokban.

Belegondoltál már abba, hogy mekkora fájdalmat okoztál neki? Látnia kellett azt, ahogy a közös nyaralótokban, ahol együtt voltatok egy másik nővel látott. Ezzel a lépéseddel megaláztad őt. Ha tényleg szereted, akkor nem csináltál volna ilyet. Miért nem beszélgettél erről vele? Ahogy látom, te is tehetsz a dolgokról, mert nem nagyon tettél a problémák élsimításáért, és inkább máshol kerested a megoldást.

2013. aug. 13. 12:20
 18/37 anonim ***** válasza:
70%
Erre szokták azt mondani, hogy bocsátani lehet, felejteni nem. De te nem is akarod, hogy megbocsásson, mert akkor nem igyekeznél háritani:"Talán mert nem foglalkozott velem az utóbbi időben és hiába mondtam neki nem változtatott" Ne keresd már benne a hibát ilyen esetben!
2013. aug. 13. 12:28
 19/37 anonim ***** válasza:
61%

Nem bocsájtanék meg, már csak azért is, mert abba az ágyba vitted, ahol vele is voltál.

A lelkemélyén fájdalmat okoztál nem is kicsit, hagyd hogy elfelejtse ezt a megalázást, nem hiszem lenne értelme ujra kezdeni, mert vagy visszakapnád a megcsalást, vagy te ujra megtennéd,mert büntetne,azért amit tettél vele.

2013. aug. 13. 12:28
 20/37 anonim ***** válasza:
88%

En sem tudnek, es nem is akarnek neked megbocsatani!

Mert nekem egyaltalan nem tunsz oszintenek, ne haragudj!

Tenyleg, nem megbantani akarlak.

Neked ezerrel kene pedalozni, h lassa, h igenis megbantad!

Ehhez kepest 3 napja nem keresed...

Tudod hogy jon ez le neki? H leszarod, h qrvara nem erdekel.

A regi mar sosem lesz. Ha ujrakezditek is, az uj legyen, mert ugyan itt fogtok kikotni. De szerintem ennek annyi, oda a bizalom.

2013. aug. 13. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!