Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy megcsalást meg lehet...

Egy megcsalást meg lehet bocsátani?

Figyelt kérdés
Van egy nyaralónk a barátnőmmel és én oda vittem egy lányt, közben a barátnőm is pont oda ment valamiért. Éppen amikor végeztünk akkor nyitott ránk a barátnőm. Közben kiderült, hogy 5-10 percet odakint hallgatózott és csak utána jött be. Nem várhatom el, hogy azonnal megbocsásson és megint bízzon bennem de szeretném ha valahogy rendbe hozhatnám a dolgokat. Én úgy gondolom, hogy a kapcsolatunk romlása nem csak az én hibám persze én öltem meg de őszintén megbántam. Jónak jó volt, de egyáltalán nem érte meg és biztos vagyok benne, hogy még egyszer nem tenném meg mert tanultam az esetből. Megértem, hogy nem akar hallani rólam de szeretném ha majd egyszer meg tudna nekem bocsátani és újra kezdhetnénk mindent a legelejétől amikor még minden jó volt. Merjek ezen gondolkozni? Hogyan beszélhetnék vele ha meg se hallgat? 24/F

2013. aug. 13. 11:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
98%

Ez sajnos olyan szintű megcsalás, ami szerintem megbocsájthatatlan. Örökké ott fog élni benne, hogy a közös nyaralótokban hallott, majd a végén látott titeket együtt. Ennél még az is jobb lett volna ha csak tudja hogy volt valami, de legalább nem látja/hallja. Persze most magamból indultam ki. Szerintem ez a szekér elment, később, mikor már lenyugodtak a kedélyek, őszintén elmondhatod neki amit érzel, de alig látok esélyt békülésre, mert mint az előbb is, most is magamból indulok ki. Furcsa hogy csak ezután a ballépés után jöttél rá, hogy neked csak ő kell... ezt ne mondd neki szerintem mert nagyon hülyén hangzik a történtek után. Sok szerencsét a sikeres megbeszéléshez!

21L

2013. aug. 13. 17:15
 32/37 anonim ***** válasza:
38%
Mondja már el valaki, miért kell lepontozni a hasznos válaszokat?
2013. aug. 13. 19:01
 33/37 anonim ***** válasza:
43%
En nem tudom, de nem lennek az az ember, qrva szar lelki vilaga es elete lehet... szanalmas
2013. aug. 13. 19:13
 34/37 anonim ***** válasza:

Én mindig is szívből sajnáltam azokat, akiket megcsaltak. Igazságtalan az élettől, hogy a hűtlen élvezi, a hűséges fél szenved. A legrosszabb az, hogy valószínűleg az utánnad következő párja is meg fogja szívni a te hülyeségedet, mert a lány bizalmatlan lesz.

A párommal 10 évvel a megismerkedésünk előtt hasonló történt, ő a saját lakásában kapta rajta az élettársát egy másik fickóval, és ez a mi kapcsolatunkra is rányomta a bélyeget. Eljött az a nap, mikor azt mondtam, hogy vagy lezárja végleg, vagy összepakolok és elmegyek, de már nem hallgatom tovább.

Ezért is gondolom úgy, hogy nem érdemled meg, hogy megbocsásson, sőt... azt érdemelnéd, hogy valaki tegye meg veled ugyanezt, hogy érezd a saját bőrödön a tetteid súlyát, mert ezután, hogy még újrakezdésben is bízol, valószínűleg fel sem fogod milyen fájdalmat okoztál a másiknak.

2013. aug. 18. 09:34
 35/37 anonim ***** válasza:

"Van egy nyaralónk a barátnőmmel és én oda vittem egy lányt"

"Nem is terveztem csak oda mentem és ott volt és megkívántuk egymást"

-most melyik az igaz? és mit jelent az "ott volt"?

a házőrző szukáról van szó? vagy kamukérdésről?

2013. aug. 18. 09:47
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem tizenéves alapokon nyugszik a kapcsolat, nincs közös gyerek, amiért érdemes lenne fontolóra venni a megbocsátást és a kapcsolat újraépítését. 24 éves kölyök vagy, ha pár kevés éves kapcsolatban másba mártod a kukidat, mégis mit lehetne tőled később várni? bennem főleg ez merülne fel. mert rohadtul nem mindegy, még egyszer hangsúlyozom, hogy megértsd, hogy komoly, gazdasági, érzelmi, utód alapú... stb. kötelék után történik egy ilyen, vagy pár év után. Én kőkeményen kivágnálak és ezek után azt is leszarnám, hogy élsz-e, halsz-e, de a saját barátnőddel hátha nagyobb szerencsével jársz.
2013. aug. 18. 11:46
 37/37 anonim ***** válasza:
attól függ...
2013. aug. 19. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!