Megcsalást meg lehet érezni?
Szerintem igen. Ilyenkor akaratlanul is másképp viselkedik az ember.
Írnál bővebben?
Hát ha hosszú ideig minden rendben volt és most meg gyökeresen megváltozott minden,az ember hajlamos gyanakodni,de a belső megfejthetetlen érzés azért más és sokszor a gyanú beigazolódik sajnos.Ne legyen igazam!
(Meg lehet érezni.)
Nem feltétlen. Igen sok mindenki nem viselkedik másként.
Volt rokon, akinek a férje több évig tartott egy barátnöt a feleség mellett és egyik sem tudott a másikról és egyik sem vett észre semmit. (Meg az egyéb családtagok sem láttak semmiféle változást.
nem csaltam és nem csaltak meg, ezért csak logikusan gondolkozva tudok róla elméletet alkotni :)
Szerintem nem, megérezni nem lehet. Ha van jele, (magas telefonszámla, kimaradozás) az már észrevétel és nem megérzés...
A megérzés az lenne, ha még nem tett semmi gyanúsat, de te már akkor tudod, hogy vaj van a füle mögött. na de pont ez a megérzés szerintem hiányzik olyan házasságból, ahol megcsalás fordul elő, hiszen alapvetően van probléma, nem figyelnek annyira egymásra...
Meg.
Aztán jön a bizonyítékkeresés.
Kolléganőm beleszeretett egy fiúba, és nem mellesleg házas. Már a szélesebb környezete is észrevette, hogy mennyire megváltozott. Ahogy beszélgetünk, én is látom, mennyire másképp beszél az otthoni dolgokról, mint eddig. Egyértelmű, hogy a férje is érzi, hogy valaki vagy valami van...
És köztük még egyelőre nem is történt semmi, csak szemeznek meg beszélgetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!