Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért bocsájtják meg a megcsalást olyan könnyen? Akár a többszöri megcsalást is?
Ahány eset annyiféle motiváció!
Egy fiatal kapcsolat esetén, a nagy szerelem és az önbizalom hiány lehet az oka, ami egy kapcsolatfüggőségben csúcsosodik ki. Ilyenkor lehet a sáros bakancsot is a lány ruhájába törölni, mert az fél az egyedülléttől és inkább egy rossz kapcsolatban vergődik, minthogy egyedül nézzen szembe a világgal.
Aztán vannak azok az esetek is, amikor ott vannak a megélt közös évek, ház, gyerekek és mindent borítani meg megfontolandó dolog. Sok esetben azért van megbocsátás, mert egyszeri botlás volt, és azért mert nem figyeltek oda a felek, hogy valami nem stimmt.
Aztán van, hogy azért nézi el az asszonyt a kufircolt, mert neki kényelmes, hogy a már kihűlt házasságban minden megy a megszokott módon, de a párja nemi igényeit már nem neki kell kielégítenie.
Egyszerűbb dolgok felett szemet hunyni, mint szembe nézni a ténnyel, hogy gáz van.
Egyfelől sztem nem jellemző, hogy megbocsátják, másfelől meg úgy szól az evolúciós magyarázat, hogy a nőnek az utódneveléshez elkötelezett férfi kell, miközben a férfi dugni akar, lehetőleg minél több nőt.
A nő számára a nagyobb veszteség a férfi elköteleződésének elvesztése(értsd másba lesz szerelmes) és nem félreszórja a magot, de hazajön mindig viselkedés.
A férfi ezzel szemben sosem tudhatja, h a kölök tőle fogant-e(oké, a evolúció és tudat alatt a nők sem számoltak még az elérhető apasági vizsgálatokkal - sztem hosszabb távon be is fogják tiltani ezeket), így a nő szexuális hűségére kell fókuszálnia és nem feltétlen érzi veszélyesnek a nő érzelmi elköteleződésének elvesztését.
Különítsünk el női példákat.
Az a nő aki csak az eltartásra van hangolódva, jó hogy nem fog parádézni, sőt mi több inkább elfogadja ezt minthogy önállóan megéljen (hogy mindig volt valaki aki a feneke alá tett mindent ezt hagyjuk, lusta és nem fogja magát eltartani).
Családos, több 10 év házasságnál. Hááát... én csak olyat ismerek aki a legelsőnél lelépett. A gyereknek nem az az érdeke hogy mindkét szülő együtt legyen (boldogtalanul, szenvedve utálva egymást - ha tetszik ha nem megérzik) hanem hogy inkább külön de kiegyensúlyozottan. Valaki az előbbit vallja hogy a gyereknek az a jobb ha együtt van a ki a másikat.
Korombeliekre... sok kiscsaj meg sajnos 20+-os csajszi kapcsolatfüggő, ahogy előttem leírták.
Én személy szerint amint megtudnám hogy megcsal nemhogy ott hagynám, de előtte még le is járatnám és örüljön hogy nem kap egy "fenékbe" rúgást.
19/L
Mert:
- kapcsolatfüggők
- önértékelési zavarokkal küzdenek
Vagy/és.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!