Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők miért bocsájtják meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért bocsájtják meg a megcsalást olyan könnyen? Akár a többszöri megcsalást is?

Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 15:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%

Én is 13-sal értek egyet.

Árnyalni kell a képet, mert bár elhiszem, hogy az Y+ generáció női mást sem hallottak egész életükben, csak hogy én, enyém, nekem, meg megérdemled a legjobbat, még ha te meg se közelíted azt a szintet, de egy életre szóló kapcsolat nem fog ugyanazon a szupermagas szinten szárnyalni.

Amelyik lány ezt nem hajlandó beverni a kis fejecskéjébe, az jobb, ha csak lányregényekben találkozik a hosszútávú kapcsolatokkal.

Persze lehet próbálkozni ezzel a dafke hozzáállással is, csak akkor ne lepődjenek meg rajta, ha folyamatosan csalódnak.

2016. máj. 5. 10:20
 22/32 anonim ***** válasza:

#19,20,21-es válaszokkal nagyon egyet értek.

Nem ismétlem őket, de nagyon igazuk van. Beleértve a #13ast is.

2016. máj. 5. 12:37
 23/32 berkeczy ***** válasza:
0%

Megbocsajtani...az tud...aki...szeret...mi az garancia...arra...hogy..a kovetkezo...holtomiglan...huseges...lesz...

Nem felrugni...hanem...megprobalni...megmenteni...valamit...rosszul...csinaltunk...u.ez...megtortenhet a kovetkezonel...is...

Igen...az gyerekek...miatt...erdemes...megbocsatani...rendbehozni...turelemmel...Nagy tragediakkal...nem erunk...el eredmenyt...nincs az az ember...aki...ugy szeresse...az Kiki gyermekeit...mint...az kifizeti edes-apjuk

2016. máj. 7. 15:08
 24/32 berkeczy ***** válasza:
22%
Csak...az...tud...megbocsajtani...aki...szeret...ha csalad. .. van...a kapcsolatot....mindefelekeppen...meg...kell...probalni...megmenteni...nincs...garancia...arra...hogy... kovetkezo...jobb...lesz..
2016. máj. 7. 15:26
 25/32 anonim ***** válasza:
#19-20-21-22: Azért remélem a feleségetek, barátnőtök félrelépésével is ilyen elfogadóak vagytok.
2016. máj. 7. 16:59
 26/32 anonim ***** válasza:

Én megbocsátottam...vagy megpróbáltam,de nem megy,igazából most sem működik.Én is azt érzem,hogy kihajította azt a 10 évet míg együtt voltunk.Ott vagyok én,a gyereke,és mégis megtette.És nem egy elborult elmés alkalommal,hanem többször ugyanazzal.Milyen ember ő,hogy egy percre se jutottunk eszébe,hogy mit kockáztat,ha nem is engem,a családját,gyerekét.

El nem tudom mondani,így 1,5 év után,hogy milyen undorral tudok erre tekinteni,és mennyire nem tudok rá férfiként felnézni és ez nagy baj.Mert az ilyen ember jellemtelen.

Én is áltattam magam egy darabig a megbocsátással,de hülye voltam,felesleges.Legközelebb kikötöm a kapcsolatomban,sok mindent elviselek,eltűrök,alkalmazkodok,őszinte vagyok,de ha félremegy kiderül,akkor viszlát!

2016. máj. 7. 18:50
 27/32 berkeczy ***** válasza:

MEGgondolatlansag...felrugni...Egy kapcsolatot...ha...van csalad...a gyerekek...tuti...nem akarjak...

Egy ferfi...nem az eszevel...lep felre...nem akarja csaladjat..

elhagyni...inkabb...megbeszelni...hol..van a problema...megmenteni...a kapcsolatot...

Nincs...garancia...arra...hogy a kovetkezo...pasid...huseges...marad...

2016. máj. 10. 14:33
 28/32 anonim ***** válasza:
csak áltatod magad és mentegeted a férjedet utolsó.Hol akarta megbeszélni,megmenteni,mikor félrekamatyolt? Persze hogy nem akar lelépni,akkor ki mosná a szaros gatyáit,meg ki főzne rá?Na meg ott vannak a gyerekei...az izgalmat meg keresi,megkapja máshol.Ha te ilyen hazug mintát akarsz mutatni a gyerekeidnek akkor hajrá.
2016. máj. 10. 14:37
 29/32 anonim ***** válasza:

#28 Azt tudtad, hogy nem mindig, mindenért, csak a férfi a hibás?

Egy jó feleség mellett vagy nem lép félre, vagy lebukik az első alkalom után.

2016. máj. 11. 12:40
 30/32 anonim ***** válasza:
76%

Hát persze,a legkönnyebb arra fogni a félrekúrást,hogy a másik a hibás.

Nekem volt olyan párom aki lelkileg bántalmazott,elhanyagolt mindenféle téren,szexuálisan is.Nm csaltam meg,pedig talán még jogom is lehetett volna.Akkor én mi vagyok,egy szent ???

Amikor megcsaltak persze bennem is felmerült,hogy vajon én hibás voltam-e.De ameddig a párom egy másik bugyiban kotorászik,és nem áll elém elmondani mi a baj,mi bántja,hogyan oldjuk meg,vagy egyszerűen szakítson,addig úgy gondolom nem bennem van igazán a hiba.

2016. máj. 11. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!