Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon a közös nyaralásunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a közös nyaralásunk ideje alatt mondjam el a feleségemnek, hogy szeretőm van, de le szeretném zárni?

Figyelt kérdés

Akkor van időnk egymásra, 2 hétig együtt leszünk Egyiptomba.

Ott mindent meg tudunk beszélni. 2 éves házassági évfordulónk lesz. El szeretném mondani új életet szeretnék kezdeni

2016. aug. 4. 21:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
90%

Én nem mondanám el, hanem szépen csendben lezárnám a másik kapcsolatot és kész. Azzal ha elmondod csak nagyobb kárt csinálsz. Viszont annyit javasolnék még, hogy ha már nem szereted akkor hagyd ott.

Nem szép dolog mással enyelegni, miközben ott a feleséged. Ha nem ő a tökéletes számodra, akkor miért vetted el egyáltalán?

2016. aug. 4. 21:57
 12/40 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan, nagyon sajnálom a feleségedet és a leendő gyerekedet, aki remélem soha nem ismeri meg az apját, aki egy minősíthetetlen alak, aki félreb..szott, miközben az anyja terhes volt vele!

Mondd csak, miért kellett neked a szerető?

2016. aug. 4. 21:57
 13/40 anonim ***** válasza:
87%
Ne mondd el. Ha valóban vele akarsz lenni és lezárni a régit, ne mondd el neki.
2016. aug. 4. 21:58
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
és még valami: ismerős az a mondás, hogy előbb gondolkodj és utána cselekedj??
2016. aug. 4. 21:58
 15/40 A kérdező kommentje:

Én nem mondanám el, hanem szépen csendben lezárnám a másik kapcsolatot és kész.

Nem tudom szépen, el fogja mondani a nejemnek ha nem őt választok :(

2016. aug. 4. 21:59
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

nem akarod h elszökjön tőled mikor megmondod neki milyen kanos voltál más nővel? És mit vársz? h csendben nyugodtan vegighallgatja a könyörgesed? Vagy azt h sajnalod (habár akkor mikor a masik csajt nyomtad az agyban az jol esett)? Mit vársz? hogy miutan vegig hallgatott a karjaidba ugrik mert megis maradsz nála (kitudja meddig)?

Gondolkozz már ezen el! Ennyire nem tudod a masik helyébe képzelni magad vagy mi?

2016. aug. 4. 22:00
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Otthagynálak akkor is. Esélyed sem lenne.
2016. aug. 4. 22:02
 18/40 A kérdező kommentje:

Mondd csak, miért kellett neked a szerető?

Sajnos nagy a csábítás, nem vagyok rosszképű férfi és nagyon vágyok új nőkre, tudjátok a vérem hajt.

2016. aug. 4. 22:02
 19/40 anonim ***** válasza:
79%

"Sajnos nagy a csábítás, nem vagyok rosszképű férfi és nagyon vágyok új nőkre, tudjátok a vérem hajt."

Kifogás, kifogás, kifogás!

2 éve mit is esküdtél: a hűség szó nem rémlik véletlenül????

Tudod, az embert az állattól az különbözteti meg, hogy tud uralkodni a vágyain. Akkor ezek szerint te állat vagy és nem ember, mert nem tudsz az ösztöneiden uralkodni!

2016. aug. 4. 22:05
 20/40 anonim ***** válasza:
66%

Ezt így jól össze hoztad. Nem igaz, hogy nem találtál egy férjes nőt. Az nem akarna bekavarni.

Nehéz lesz ebből kimásznod. Így érthető, hogy Egyiptom a beismerés helye.

2016. aug. 4. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!