Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a közös nyaralásunk ideje alatt mondjam el a feleségemnek, hogy szeretőm van, de le szeretném zárni?
Akkor van időnk egymásra, 2 hétig együtt leszünk Egyiptomba.
Ott mindent meg tudunk beszélni. 2 éves házassági évfordulónk lesz. El szeretném mondani új életet szeretnék kezdeni
Én nem mondanám el, hanem szépen csendben lezárnám a másik kapcsolatot és kész. Azzal ha elmondod csak nagyobb kárt csinálsz. Viszont annyit javasolnék még, hogy ha már nem szereted akkor hagyd ott.
Nem szép dolog mással enyelegni, miközben ott a feleséged. Ha nem ő a tökéletes számodra, akkor miért vetted el egyáltalán?
Komolyan, nagyon sajnálom a feleségedet és a leendő gyerekedet, aki remélem soha nem ismeri meg az apját, aki egy minősíthetetlen alak, aki félreb..szott, miközben az anyja terhes volt vele!
Mondd csak, miért kellett neked a szerető?
Én nem mondanám el, hanem szépen csendben lezárnám a másik kapcsolatot és kész.
Nem tudom szépen, el fogja mondani a nejemnek ha nem őt választok :(
nem akarod h elszökjön tőled mikor megmondod neki milyen kanos voltál más nővel? És mit vársz? h csendben nyugodtan vegighallgatja a könyörgesed? Vagy azt h sajnalod (habár akkor mikor a masik csajt nyomtad az agyban az jol esett)? Mit vársz? hogy miutan vegig hallgatott a karjaidba ugrik mert megis maradsz nála (kitudja meddig)?
Gondolkozz már ezen el! Ennyire nem tudod a masik helyébe képzelni magad vagy mi?
Mondd csak, miért kellett neked a szerető?
Sajnos nagy a csábítás, nem vagyok rosszképű férfi és nagyon vágyok új nőkre, tudjátok a vérem hajt.
"Sajnos nagy a csábítás, nem vagyok rosszképű férfi és nagyon vágyok új nőkre, tudjátok a vérem hajt."
Kifogás, kifogás, kifogás!
2 éve mit is esküdtél: a hűség szó nem rémlik véletlenül????
Tudod, az embert az állattól az különbözteti meg, hogy tud uralkodni a vágyain. Akkor ezek szerint te állat vagy és nem ember, mert nem tudsz az ösztöneiden uralkodni!
Ezt így jól össze hoztad. Nem igaz, hogy nem találtál egy férjes nőt. Az nem akarna bekavarni.
Nehéz lesz ebből kimásznod. Így érthető, hogy Egyiptom a beismerés helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!