Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó a feleségemnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a feleségemnek, hogy elhízott?

Figyelt kérdés
Többször utaltam rá finoman,hogy lefogyhatna(10-15kg-ot kellene neki). Erre aztmondta,hogy ő jó így ahogy van,meghogy nemtud lefogyni...(sokat nassolgat csoki,chips meg nem sokat mozog.Én férfi létemre kordában tudom tartani a súlyomat. Láttam ,hogy elkezdtem hízni visszavettem a szénhidrátból ,zsírból és visszaálltam normál súlyra. Mit tehetnék,hogy lefogyjon? Így nemigen tetszik az alakja.
2016. máj. 29. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Annyit esetleg tehetnél, hogy a nasikat mellőzitek a vásárlási listáról, és együtt elmentek mozogni.

Beszélsz vele, hogy a többlet súly hosszú távon nagyon egészségtelen és az ő kárára fog menni. Plusz itt a nyári szezon, jobban meg fogja őt viselni a plusz kilót miatt, mintha 10 kg-val könnyebb lenne.

Ja, és az csak kifogás és lustaság, hogy nem tud lefogyni! Mindenki le tud, ha akarja. Ő nem akarja, nincs célja vele.

Szerintem még azt is elmondhatnád, hogy téged zavar, hogy ennyit felszedett.

2016. máj. 29. 20:57
 2/11 Sunshinedoll ***** válasza:
72%
Ha ő így jól érzi magát, akkor semmit.
2016. máj. 29. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
A szeretője ezt a testalkatot kedveli
2016. máj. 29. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Mondd meg neki,hogy neked így nem tetszik és ha nem változtat,elhagyod.Mást nagyon nem tudsz csinálni,ha ő így jól érzi magát,akkor "megszoksz vagy megszöksz" elv érvényesül:D
2016. máj. 29. 21:00
 5/11 anonim ***** válasza:
33%

Mert igénytelen a feleséged.

Szarik rà,hogy tetszik-e neked.

1.Szólsz neki hogy vagy lefogy vagy elvàlsz tole

2. Megcsalod

3. Beadod a vàlópert

4. Szexet megvonod tôle,és megmondom te nem fogsz vele szexelni neked igy nem jó.

Én elvàlnék és a per elôtt szeretôt tartanék jah és költözz ki a hàlóból.

2016. máj. 29. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd csak meg neki, amit gondolsz. Azért ne mondja, hogy nem tudna napi fél órát tornázni és a csokit/chipset lecserélni másra. Manapság ezer és egy rágcsa van a polcokon, el nem hiszem hogy nem talál valamit. Még ha nem is fogyna le 10-15 kg-ot, a felét szerintem simán ledobhatná így.
2016. máj. 29. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Kivéve aki beteg és amiatt dagadt, de az nem elhízik, hanem alapból kövér, már kiskorában és zaba nélkül is.

2016. máj. 29. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Menjetek el együtt sportolni. Ha töltötök több időt együtt, lehet visszavesz a nassból is, az érzelmi evők unalomból de mellőzöttségből is esznek.
2016. máj. 29. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom Te magad miatt vettél vissza a szénhidrátból, ő sem maga miatt, sem miattad nem akar lefogyni. Ezek szerint, nem érdekli tetszik-e így neked. Fogalmazd meg durvábban, hogy bocsi, de így nem kívánlak. Akkor nélküled is elmegy sportolni, ha érdekli. Ha nem, meg is érdemli, ha félre tekintgetsz.
2016. máj. 30. 10:51
 10/11 anonim ***** válasza:
7%
Hát passz, de te mondjuk forgathatnál egy helyesírásról szóló könyvet. Vagy tudok ajánlani olyat, hogy KOMMUNIKÁCIÓ! Érdemes kipróbálni, hasznos kis dolog.
2016. máj. 30. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!