Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek/urak véleményét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek/urak véleményét, tanácsát is várom. A kérdés a következő. Örököltünk egy mosómedve bundát ami nagyon jó állapotban viszont a feleségemnek nem tetszik. Ti mit tennétek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretném ha hordaná mert jól áll rajta csak szerinte túl elegáns a hétköznapokra.

Hogyan tudnám meggyőzni az ellenkezőjéről?

Eladni nem akarom viszont a szekrényben állásnak semmi értelme.Ebből kisebb vita is kialakult.

Ha gondoljátok írhattok privátot is.

2016. jan. 28. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Elegáns alkalmakra, pl. színházba felvenné?
2016. jan. 28. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk elfogadom,hogy nem szeretné hordani.
2016. jan. 28. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk megérteném, hogy nem akarja hordni, és nem erőltetem rá az akaratom. Én se akarnák hordani egy ilyen ocsmányságot.
2016. jan. 28. 09:44
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Fogadd el, hogy neki nem tetszik, és dobjátok ki azt az ocsmány sz­art.
2016. jan. 28. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:

"szerinte túl elegáns a hétköznapokra" - Ez nekem nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem tetszik neki. Én azt gondolom, ha elegáns alkalmakra felvenné, nem kell kidobni, csak szervezzetek olyan programot, ha szeretnéd, hogy hordja.

Nekem anno volt irhabundám (nem szőrme), jó meleg volt télen, abban soha nem fáztam a kemény mínuszokban sem, de nehéz volt, felakasztani nem lehetett, mert leszakadt, vállfa híján csak a széktámlára tudtam sokszor letenni, és így egy idő után nem volt jó mindennapi viseletre. Aztán meg ki is nőttem.

2016. jan. 28. 10:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Vidd el operába :)))
2016. jan. 28. 10:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát kapok én itt hideget-meleget.

Azt hiszem akkor eladás lesz a vége.

2016. jan. 28. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:

En telen a hidegben minden nap bundat hordok, mert fazos vagyok. Meg a kutyaval is orakig setalunk. Szerintem semmi kulonos nincs egy bundaban. A szovetkabatom utalom, mert mindig ratapad a kutyaszor.

N

2016. jan. 28. 11:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a kommenteket.
2016. jan. 29. 08:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Megszületett a döntés:bunda eladva.

Még egyszer köszönöm a válaszokat!

2016. febr. 1. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!