Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondhatom ki őszintén, ha nem tetszik egy ajándék? Viszonozzam, vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Nem dobtam a kukába, de nem is fetrengtem a földön, amikor egy szőrös plüss vackot sikerült nekem választani. Próbáltam udvariasan átsiklani a pillanat felett, de ő persze -Látom, hogy baj van? Nem tetszik? Mi a baj, nem tetszik? Ugye nem tetszik? Hát mondom, nem igazán álmodtam ilyen ajándékról... erre nem ám magábanéz, hogy erre igazából ő vágyott, azért vette meg, hanem valahogy én lettem a genya aki nem örül bárminek, csak mert az a szerelmétől jön. Most ha valentinkor nem virágot és mázsa csokit adok, amire ő vágyik, hanem tudomisén, racsnis csavarhúzót díszdobozban, az úgy oké? Örüljön, mert tőlem kapta?2016. jan. 20. 19:36
1/8 anonim válasza:
Szerintem ilyen piti húzások helyett, hogy majd visszaadod neki a legközelebbi ajándékozáskor, inkább üljetek le beszélgetni. Legyél vele megértő és tisztelettel beszélj vele, lehet ám úgy is lekommunikálni ezt, hogy ne sértődjön vérig a másik. Ha kulturáltan és éretten elmagyarázod, hogy mi volt a gond az ajándékkal, de közben jelzed felé azt is, hogy nem akartad őt megbántani ezzel, csak szeretnéd, ha őszinték tudnátok egymással lenni, akkor szerintem simán meg lehet ezt oldani. Amúgy meg azt is elmondhatod neki, hogy ha nem szólsz, hogy egy ajándék nem tetszik, akkor majd legközelebb is abból indul ki, hogy ennek örültél, és ezután sem biztos, hogy olyasmit kapsz, ami valóban jó lenne.
2/8 anonim válasza:
Őszintén? Én örülnék, ha kapnék valentin napon bármit is. Addig örülj inkább amíg ott van neked és ad valamit.
3/8 anonim válasza:
Jesszus, hány éves vagy?
Én ilyenből soha nem csináltam ügyet.......
Érzéketlen vagy.
4/8 anonim válasza:
Mekkora bunkó vagy, és ezt csak az írásodból szűrtem le, élőben sokkal rosszabb lehettél. Örülnél bzmeg hogy kaptál ajándékot, és a szerelmed gondolt rád, ehelyett pofákat vágsz és szemétkedsz.
Ez a viszonozzam? tök infantilis gondolkodásmód -.-" Sokan itt az oldalon örülnének ha lenne párjuk, te meg genyózol.
Örülök hogy nekem normális barátom van, és nem olyan mint te.
5/8 anonim válasza:
Tanulság: nőkkel szigorúan tilos őszintének lenni!
6/8 A kérdező kommentje:
"Sokan itt az oldalon örülnének ha lenne párjuk, te meg genyózol."
Köszônöm a megerősítést. Tehát szerinted is a világ genyósága, ha olyasmit adsz a párodnak ajándékba, amiről sejted, hogy nem fog örülni neki, de le leszarod. Akkor ha így egyetértünk, miért sértegetsz?
2016. jan. 20. 20:24
7/8 anonim válasza:
én féltelek téged a az élettől, ha még ilyesmi is ki tud akasztani.....
8/8 anonim válasza:
Miért ilyen fontos ez az ajándékozósdi? Miért kell ezen ekkora hangsúlynak lenni, hogy még egy kérdést is megért itt? Nem kell mindennek örülni és repdesni. Szimplán elég elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!