Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha, azt érzem haragszom a barátomra mert nem tetszik az ajándék amit kaptam tőle?
de hát szeretettel adta és szívből nem??
mit akarsz még???
kerekedj felül magadon
Mi volt az...?
Amúgy meg ne csinálj semmit... Kérj tőle bocsánatot, biztos pocsékul érzi magát így, hogy ilyen látványosan nem örültél neki. Hülye vagy, ha ebből problémát csinálsz.
Én nem akarom elhagyni,sőt nagyon szeretem,csak valahogy csalódást okozott.Tavaly karácsonyra,születésnapra, névnapra is tök jó dolgokat kaptam tőle,és most ezt nem tudom hova tenni.
Leírnám szívesen,hogy mit kaptam de félek felismerné,és akkor tuti megsértődik egy életre.
Nagyon komoly kapcsolat lehet, ha ilyen szinten ugyet csinaltok egy felresikerult ajandekbol:D
"de félek felismerné,és akkor tuti megsértődik egy életre" - akkor valoban imadhat, ha belehal abba, hogy neked valami nem tetszik. Ne haragudj, de ezen nem lehet nem kuncogni. Az ajandek lenyege a szandek, hogy szeret, gondolt rad, megha a targy kivalasztasaban nem is epp profi.
Nem értem miért kell ilyenekkel foglalkozni.. Az a lényeg, hogy megpróbált örömöt szerezni neked, nem az, hogy mit vesz!! Én is olyat kaptam valakitől ami egyáltalán nem tetszik de nem érdekel, megköszöntem és a szándék a fontos!!!
Ezzel nem magamat akartam fényezni csak ez a véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!