Nem merem elmondani egy lánynak, hogy tetszik, ajándék azért jó ötlet?
Figyelt kérdés
Semmi esélyem nincs a lánynál, de máskor is adtam neki ajándékot, "csak úgy" címszó alatt.2013. szept. 9. 21:12
1/5 anonim válasza:
Nem sok értelme van így ennek ezt ugye te is látod ?!
mond el neki vagy hagyd inkább békén és ne halmozd ajándékokkal... ajándékot nem adunk csak úgy.
2/5 anonim válasza:
Ha máskor is adtál neki csak úgy címszóval, akkor ebből nem fog rájönni, hogy te szereted. Mond el neki, nem biztos, hogy nincs esélyed, ne legyél kishitű. 31N
3/5 Pain for Pleasure válasza:
Az ajándék rossz ötlet, legalábbis én kényelmetlenül érezném magam, ha csak úgy ajándékot kapnék valakitől. Inkább mondd el neki, annak jobban fog örülni. :)
4/5 A kérdező kommentje:
De duci fiú vagyok, akin mindig nevet.. Nemsok esélyem van nála. Van néhány közös pontunk, rendes szokott velem lenni, de ha színt vallok a szemembe röhögne. :S
2013. szept. 9. 21:54
5/5 anonim válasza:
Te már csak tudod, hogy a szemedbe röhögne, mi? Nem! Te ezt eldöntötted a kis buksidban, mert túl puhap*cs vagy felvállalni az érzéseid.. Ne ajándékot adj neki, hanem nyílt lapokat.. Tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!