Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tetszik a páromnak a neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik a páromnak a neki vett ajándék, és még le is szid miatta. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Most legutóbb is azt vettem neki, amire tudtam, hogy vágyik, mégse pont olyan volt amilyet kinézett utólag (mert én egy jobb minőségűt választottam), pedig meglepetés ajándék volt nem számított rá, és csak kedveskedni akartam, de teljesen kiakadt, meg hogy neki nem ez kell, vigyem vissza a boltba, ne adjak neki többet ajándékot stb..és ezt már 2x megcsinálta. 1 éve vagyunk együtt, szerintem ilyenkor még nem kéne így beszélni a pároddal, főleg ha szeretetből adta az ajándékot.. ti mit gondoltok erről? Otthagynátok emiatt? Nagyon megbántott.

2013. febr. 15. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Pontosan pit is vettél neki?
2013. febr. 15. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

nemhogy örült volna neki h egyáltalán kapott valamit. Te küld el a francba ébredjen fel egy kicsit

21/f

2013. febr. 15. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Értékelnie kellett volna a gezstust. Szerintem egy ilyen után elgondolkodnék azon, hogy mennyit is jelentek én neki, és mennyit az a rohadt ajándék, már elnézést.

Szerintem nem érdemel meg.

2013. febr. 15. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Én mérlegelném a szakítást. De nem csak ezen múlna.

Nem szeretem ha valaki átgázol másokon csak azért mert hisztizni van kedve.

2013. febr. 15. 17:07
 5/10 A kérdező kommentje:
egy sporteszközt kapott
2013. febr. 15. 17:08
 6/10 A kérdező kommentje:
amúgy meg azzal indokolta, hogy inkább megmondja mindenkinek ha nem tetszik az ajándék, minthogy a polcán porosodjon, nem tehet róla ilyen ember, emiatt ne haragudjak rá :S
2013. febr. 15. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez egy bunkó jobban jársz ha dobod.
2013. febr. 15. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha amúgy minden rendben van köztetek, ezért nem kéne szakítani. Komoly kapcsolatból ilyesmi miatt nem ugrálunk ki. Mivel neki is fontos, hogy pont olyan ajándékot kapjon, mint amilyet szeretne, te is örömet akarsz neki szerezni, ne legyen több meglepi. Csak olyat vegyél neki, amit előre megbeszéltek, hogy ezt és ezt szeretné. Én így csináltam, miután egyszer hozzád hasonló helyzetbe kerültem. Megmondja, mit akar kapni és azt kapja, kész.

Ha kifogásolná, hogy így nem meglepetés, akkor nyugodtan megmondhatod neki, hogy nem akarod még egyszer kitenni magad annak a megalázó helyzetnek, hogy te szeretettel, nagy utánajárással veszel neki valamit, ő meg leszólja és visszaviteti.

2013. febr. 15. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyen miatt kár lenne szakítani.Egyszerűen csak add vissza amit kaptál tőle.Ha majd ő is meglep valamivel ,flegmán húzd a szád,hogy tegye az ajándékát oda ahová akarja.Úgy látszik hiányzott az illemóráról,miszerint" Ajándék lónak ne nézd a fogát."
2013. febr. 15. 17:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem értem amúgy.. sokszor mondja, hogy én vagyok Élete Szerelme, mégis néha úgy beszél velem, mint a kutyával..hát ez elég mérlegelős :(
2013. febr. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!