Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a páromnak a neki vett ajándék, és még le is szid miatta. Ti mit tennétek?
nemhogy örült volna neki h egyáltalán kapott valamit. Te küld el a francba ébredjen fel egy kicsit
21/f
Értékelnie kellett volna a gezstust. Szerintem egy ilyen után elgondolkodnék azon, hogy mennyit is jelentek én neki, és mennyit az a rohadt ajándék, már elnézést.
Szerintem nem érdemel meg.
Én mérlegelném a szakítást. De nem csak ezen múlna.
Nem szeretem ha valaki átgázol másokon csak azért mert hisztizni van kedve.
Ha amúgy minden rendben van köztetek, ezért nem kéne szakítani. Komoly kapcsolatból ilyesmi miatt nem ugrálunk ki. Mivel neki is fontos, hogy pont olyan ajándékot kapjon, mint amilyet szeretne, te is örömet akarsz neki szerezni, ne legyen több meglepi. Csak olyat vegyél neki, amit előre megbeszéltek, hogy ezt és ezt szeretné. Én így csináltam, miután egyszer hozzád hasonló helyzetbe kerültem. Megmondja, mit akar kapni és azt kapja, kész.
Ha kifogásolná, hogy így nem meglepetés, akkor nyugodtan megmondhatod neki, hogy nem akarod még egyszer kitenni magad annak a megalázó helyzetnek, hogy te szeretettel, nagy utánajárással veszel neki valamit, ő meg leszólja és visszaviteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!