Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhívjam annak a lánynak barátnöjét aki tetszik nekem, ajándék vásárlásra?
Nem a csaja barátnőjének vesz ajándékot, te agyalágyult! :D Hanem a barátnőjétől szeretne tanácsot kérni, h mit vegyen a csajának, érted? :)
Sztem meg ne hívd el, csak kérdezd meg tőle, hogy minek örülne.
Olvasd el mégegyszer! Nem a barátnőjének akar ajándékot venni, hanem egy csajnak aki tetszik neki (magyarul nem a csaja, csak csorog utána a nyála). A csaj barátnőjét viszont el akarja hívni, mert ő segítene neki választani.
Magyarul apuci meg anyuci jól keres, ő pedig a balf.szságát helyettesíti pénzzel és megveszi a csajt...
Tiszta?
A kérdést értem teljes mértékben, de amit te írsz, abból már lassan egy szót sem. Hogy jött ide most anyuci meg apuci?
Hogy a "barátnő" kifejezés ne legyen megtévesztő, definiáljuk most a barátnő kifejezést: A lány barátnőjét nevezzük barátnőnek, aki pedig tetszik a fiúnak, nevezzük a fiú csajának.
A fiú tanácsot akar kérni a lány barátnőjétől, hogy mit vegyen a csajának (aki tetszik neki). DE NEM AKAR KIKEZDENI A LÁNY BARÁTNŐJÉVEL, ezt mégis hol olvastad?
Jajj, leesett miről beszélsz, bocsi...
Igen, még nem a barátnője. Valóban talán korai a vétel, kedves Kérdező, ismerkedj meg előbb vele azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!