Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiu, vegyek neki egy kis aprosagot valentin napra?
Mar mondhatni, regota tetszik, de ezt akkor kozoltem is vele, hogy ne mastol tudja meg. Akkor mutatott erdeklodest, talalkozzunk is egy parszor..:)) aztan kozolte,hogy nem akar tolem semmit. am ekkor elhataroztam, h en ot akarom es megszerzem. aztan mar ott tartotunk h megint talalkozgattunk es elegge osszemeegedtuk.. sajnos mostanaban nem tudunk sokat beszelni (iskola, edzesek..stb), de tudom h nem esik jol neki es nekem is kin-szenvedes kivarni h vegre beszelhessunk.. nagyon szeretem..:)) baratnoim eroskodnek, h vegyek neki egy aprosagot.. ti mit gondoltok?? :))
/egyebkent 3 ev van koztunk/
(oltasokat nem kerek, csak kivancsi vagyok mit szoltok..)
ekezetekert bocsi, telefonrol vagyok csak..:)))
14/L
Ha ennyire tudod, hogy neki is kínszenvedés a hiányod, meg összemelegedtetek, akkor azt is tudnod kell, hogy vegyél-e neki valamit vagy sem. Illetve azt is tudnád, hogy mit vegyél... Amúgy nem egy nap miatt kell neki venni valamit, amúgy is meg lehet lepni, ha akarod. Ez így szerintem amúgy is totál snassz. De te tudod.
(És nem oltás volt!)
"am ekkor elhataroztam, h en ot akarom es megszerzem."
egy ember nem egy tárgy, hogy elhatározod hogy megszerzed. kicsi vagy még ehhez.
attol h 14 eves vagyok meg erettebb vagyok a koromnal..;)) nem vagyok kicsi.
es nem azt mondtam h egy targy.. o egy fiu, akit baratsagnal jobban szeretek..:))
megkertem, h a beszologatasokat mellozzetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!