Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ráhöjet végre hogy tetszik nekem?
Van egy fiú aki tetszik nekem /15 éves/.Egy helyen sportolunk augusztus óta.Ősz táján sokat beszélgettünk,azóta ez csökkent,ne tudom miért.Olyan mintha kerülne.Nemrég megtudtam,hogy volt egy barátnője,akivel nemrég szakítottak ( 1 hónapos kapcsolat volt,a csaj dobta).Hamarosan lesz a születésnapja.Ugy gondoltam vennék neki egy csokit/valami jobbat/.
Ti mit gondoltok erről?
UI:Ha ez számít valamit,a születésnapja előtt 2 héttel az én névnapom lesz,illetve lesz névnapja is előőte 1 héttel,de nem tudom hogy akkor ünnepli-e.
15/L
Csak ebből marhára nem fog rájönni.
Talán sejt majd valamit,de azt is gondolhatja,hogy csak barátként gondolsz rá.
Vagy valakinek más ötlete?/más ajándék vagy hasonló?
Esetleg nem lesz "fura"hogy ő nekem semmit nem vest,ami persze természtes,én pedig neki veszek?
50-50%, hogy bejön-e.
Megéri megpróbálni, max ha esetleg nem jönne össze, akkor másik fiú után kéne nézni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!