Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek lehet olyan pasija egy nőnek, aki külsőre nem igazán tetszik neki?
Figyelt kérdés
Voltatok már ilyen helyzetben?2013. jún. 7. 21:13
2/10 anonim válasza:
igen! pontosan így vagyok... először csúnyának láttam a barátom, de megismertem és a legjobb srác a világon... szeretem, és... talán nem a leghelyesebb, de már nem is látom csúnyának, mást nem is akarok már...
3/10 anonim válasza:
Volt rá példa az életemben és közel 2 éven át tartott. 31N
4/10 anonim válasza:
Hát, nekem a legtöbb pasi bejön külsőre, szóval nehéz az én ízlésvilágomtól messze esőt találni. Szóval szerencsére nem voltam ilyen helyzetben.
5/10 anonim válasza:
amikor megismerkedtem a párommal akkor nem vonzódtam hozzá,6hónapig csak dumáltunk facebookon,ezalatt 1x találkoztunk,mire letelt a 6hónap a beszélgetések alatt annyira beleszerettem hogy amikor újra láttam nem értettem hogy miért nem tartottam vonzónak
6/10 anonim válasza:
Naná nekem is volt. Később még megtetszhet én beleszerettem és utana már kifejezetten tetszett pedig elsőre nem jött be de örülök hogy adtam neki esélyt. Sajnos pár hete elhagyott...
7/10 anonim válasza:
volt. elsőre nem tetszett egyáltalán, de ahogy megismertem, és rájöttem, milyen lehengerlő személyiség, beleszerettem, és valami őrült módon elkezdtem vonzódni hozzá...
9/10 anonim válasza:
Párommal 1 évig csak barátok voltunk, mert nem tetszett külsőre. Aztán észrevettem magamon, hogy elkezdtem beleszeretni, szerencsére ő is, és már másfél éve együtt vagyok :) Még most sem tartom kifejezetten helyesnek vagy "jó pasinak", de ez lényegtelen a személyisége mellett, és már olyan dolgokat is szexinek tartok benne, amiket anno nem.
10/10 anonim válasza:
Lehet. Van egy fiú, aki olyan kis csúnyácska, először nem is tetszett, de kevesebb, mint 2 évre rá beleszerettem, már menthetetlenül imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!