Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfi tetszik. Mit csináljak?
Apakomplexus.
Elcsábítani? Szóval csak dugni akarsz vele?
Ha tudod, hogy nem lennél szerelmes belé, akkor minek elcsábítani? Lehet hogy egyszerűen csak szimpatikus, nem?
Egyenlőre csak beszélgessetek egy jót, ne tervezz semmit, majd kialakul, hogy mi lesz belőle...
ha van családja, akkor ne csináld, mert el tudod csábítani, de akkor vele tolsz ki
ez nem olyan nagy dolog, egy kb 40 körüli férfit, dugásra hívni, ha elveszti a fejét belemegy, utána a vizőzön N
Nálam például azért azért azért azért azért, mert a velem egy idős fiúk/mostanra férfiak mindig lepattintottak. Érted, nem én voltam túl válogatós, futottam is utánuk, minden. Önbecsülés a padlóra, satöbbi.
Most viszont végre eljutottam oda, hogy tényleg jó nőnek érzem magam, és így boldog vagyok a bőrömben. Nem mellette fogom leélni az életemet, ezt mindketten tudjuk.
Kérdező, azt azért jó, ha tudod, hogy egy ilyen kapcsolat, ha nagyon komolyan gondolod, rengeteg lemondással jár. Ha írsz nekem, elmondok pár saját tapasztalatot (nem az elcsábításról), és válaszolok kérdésekre.
(Ja, és "miért? miért? miért?" bocsi, de első felháborodásomban nyomtam egy piros kezet a kérdés orkán/lerohadtnőstényezésedre - a bocsánatkéréstől függetlenül -, ha számodra elégtételt jelent, nyomjál te is egyet az enyémre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!