Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom hagyni a barátnőmet, amiért elhízott?
Ha csak a külseje miatt vagy vele, akkor hagyd el. Én 120 kg-ra híztam, azóta lefogytam.
Engem nem hagyott el a párom; igaz, nem felszínes a kapcsolatunk.
Én megértem miért gondolkodsz a szakításon.
Az ember szereti és elfogadja a társát, de van egy határ, amikor egyszerűen az idő során kiábrándul a másikból, nem vonzódik már hozzá.
Szerintem beszéld meg vele, hogy zavar téged a súlya, és ha nem kezd el odafigyelni magára, akkor nem szeretnéd vele folytatni.
Mennyire hízott el?
Amúgy majd egyszer téged is el fog hagyni valaki, amiért sörhasat növesztesz, vagy puha lesz a p.csöd, stb. Akkor majd rájössz, hogy a külső nem mérvadó, pláne nem annyira, hogy az amúgy rendes kedves párunkat elhagyjuk érte. Mondjuk én nem vagyok felszínes, szóval engem nem hatnak meg a külsőt érintő változások.
Beleült a kapcsolatba.
Semmi értelme,igénytelen,és nem érdekli kívànod-e.
Te mondtad neki,ô semmit se tesz,én szakítanék vele azonnal,elmondanàm szépen hagyjuk abba,talàlja meg aki elfogadja te nem tudod és nem akarsz így vele lenni.
Ennyit tehetsz,lefogyni nem fog sajnos.
Nem hiszem el, hogy ha látja a strandon a vékony, szép alakú, bikinis lányokat, akkor nem gondol arra, hogy de jó lenne lefogyni...
Szerintem motiváld intenzívebben, lehet nincs meg a kellő hite és bizalma saját magában.
Nem olyan egyszerű lefogyni. (Ezt pont ellentétes pl.-ként mondom, mert sokáig nagyon vékony voltam és én meg pont hízni szerettem volna, baromira nem ment könnyen)
Sok nő nagyon dacos, kicsit meg kell adni a kezdőlökést, hogy lássa semmi sem lehetetlen!:) 23L
Azért szomorú, hogy a legtöbben felszínesnek nevezik azt, hogy valaki már nem vonzódik a párjához, amiután az teljesen elhagyja magát.
Ez a baj a világgal, hogy a legtöbben promótálják, hogy "úgy vagy szép, ahogy vagy, stb" és elfogadtatják az emberekkel a belustult, egészségtelen életmódot folytató embert.
Más az, mikor valaki megöregedik, vagy természetes "mackósodás" látható rajta, és más az, amikor elhagyja magát és sz*rik magára teljesen, mert "úgyis el kell fogadnod, különben felszínes senki vagy"...
Nem feleséged, nincs gyerek, nincs semmi, sima párkapcsolatban vagytok, és ő már most igénytelenedik, ez csak rosszabb lesz. Én elhagynám, és nem érdekelne, hogy mások mit gondolnak ezért rólam.
Szerintem pedig az a szomorú, hogy ennyire a külsőség uralja a világot. Mi lesz, ha mellrákos lesz és le kell venni a mellét? Vagy kihullik a haja? Szaladtok szakítani?
A férjem 30 kilót hízott az utóbbi években, én pedig mindig kívánom. Sajnálom azt, aki csak a tökéletes külsőre tud izgulni, felszínes ember.
Miért kellene vele maradnia, ha igénytelen magára?
Mert szereti? És? Akkor már készpénznek kell venni, hogy szeret a másik, így nyugodtan lehetek igénytelen? Hát nem.
Pl. én szeretem, ha tetszem a páromnak, teszek is érte, nem hagyom el magam. A külső fog meg, akárhogy próbálják sokan tagadni. Valamikor megtetszettem neki, ezzel a külsőmmel, nem adok le belőle, csak azért, mert már velem van..mindig fenntartom az érdeklődését, ettől még szeretjük egymást.
Azért ne keverjük már össze a mellrákot azzal, ha valaki zabál és csak hízik...ráadásul rohadtul nem egészséges.
Pont ez a kiábrándító a világban, hogy "mindenki" a gyorskajáldákban ül, és tömi a fejét eszetlenül, mintha kötelező lenne.
Biztos nem izgulnék a férjemre, ha felszedne 30kilót, inkább próbálnám azt elérni, hogy legyen egészséges és sportoljon, ha nem akar meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!