Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom hagyni a barátnőmet, amiért elhízott?
Nem tudjuk, hány kg-t hízott a lány és mi az oka (pl. fogamzásgátló).
Én pl. stresszevő voltam, mert a párom gondoskodott róla...szóval a másik oldalt sem ártana meghallgatni.
De aki pár kg miatt búcsút int a másiknak, az tuti, hogy mondjuk egy eltávolított mell miatt főleg menekülne....
Szóval ez a jobbik ha már most lelép.
Tehát sokan úgy gondoljátok,hogy meg van a másik mostmár elengedhetitek magatokat.
Érdekes gondolkodás,pontosan őket fogják elhagyni meg megcsalni és ,,,jujj de szemét a pasim/barátnőm hogy már nem kíván és nem fogad el ilyennek".
Lehet gondolkodni.
Próbáljátok ki,bekerültök egy jó munkahelyre,dolgoztok szépen emelkedik a fizu is,na és akkor döljetek hátra és sz..rjatok bele a munkába vagy dolgozzatok kevesebbet hiszen már ,,megszereztétek" és már elfogadnak titeket.
Ahaaa,szerintetek mi fog történni?
Kaptok figyelmeztetést egyszer,kétszer,háromszor akár.
Negyedjére megköszönik az eddigi munkátokat és csá.
Kapcsolatban is ugyanez,kőkemény állás,ahol teljesíteni kell.
Hiába lettem lepontozva, gondolom az igénytelenek pontoztak le, akik szintén szeretnek zabálni.
Kit érdekel a stressz/stresszevés???
Menj konditerembe, ott nem fog eszedbe jutni a zabálás.
Sőt..levezetheted a stresszt.
Mindig van kifogás, szánalmas.
És komolyan lepontozott valaki azért, mert azt írtam, hogy a hízás halált is okozhat? Pff..
Nem a százalékom érdekel, hanem, hogy pár embernek milyen a hozzáállása.
Ha leszrod a külsőd, attól az egészséged érdekelhetne.
Megy a demagógia ezerrel. Egy komoly betegség miatti külsőváltozás egyáltalán nem említhető egy lapon a szarunkbele-típusú elhízással. Ahogy a "fogadjon el úgy, ahogy vagyok" is csak egy kifogáskereső duma lusta, felelősséget nem vállaló embereknek. Szép dolog az egymás melletti kitartás, magam is kifejezetten kitartó vagyok, de meg kell húzni egy határt. És nem csak a külső a lényeg. Az elhízás ekkor csak egy tünet, a valódi probléma a fejben van. És ha a többszöri segítség ellenére sincs változás, akkor jobb lesz, ha szétválnak az utak.
Sőt, tulajdonképpen miért is történnek szakítások? Miért ne lehetne minden egyes esetre ráhúzni, hogy fogadjon el?
Teljesen ertheto h megfordul a fejedben, nekem is megfordult amikor a pasim felszedett husz kilot. Turtem egy ideig aztan kertem h fogyjon le, segitettem neki nem hatott es mondtam hogy akkor elhagyom mert nem kivanom vele a szexet es hat eve nem egy dagi pasit valasztottam, hanem sportosat:-))
Ez hatott, visszaallt a randizos sulyara (en vegig fitt maradtam es vekony mert odafigyelek-vele ellentetben:-))Egy ido utan kellemtlenne valt neki az is, hogy sokan(meg idegenek is) beszolgak, hogy megis mit eszek rajta...de mindig megvedtem. Aztan elfogyott a turelmem es ta daaam.
Tokjo ha valaki 200 kilosan is szereti az amugy 80 kilosan megismert parjat, de ne varja el mastol is ugyanezt. Minden kapcsolat mas, mindenkinek masok a sztendjerdjei es miert kene elviselnem h pasim dagi, amikor sportosan ismertem meg?:-))Ha ez felszinessgeg akkor vallalom:-)))
Mindenki ezzel jön, hogy ha betegség miatt elhízik / megkopaszodik / le kell vágni a mellét / amputálják valamijét, stb...
Aki szerint ez egy lapon említhető azzal, hogy valaki magára igénytelen, azt csak sajnálni tudom.. Egyik nagyon jó barátom elhízott, mert rengeteget dolgozik, hogy a családjának tudjon ételt adni, ne vigyék el a házukat, stb. Emiatt gyakorlatilag nem maradt ideje egészségesen élni, és elkezdett hízni. Ez TELJESEN más attól, hogy valaki sz*rik magára, mert "hát úgyis el kell engem fogadnia", és emiatt elhagyja magát. Ez utóbbi eset mentális zavar, és leginkább ezzel van a probléma, az elhízás pedig tünete ennek.
Hát ha nem hallgat rád, hagyd el. Én nő vagyok és tisztelem annyira a páromat és magamat is, hogy nem hagyom el magam.
Teljesen érthető, hogy téged zavar ez.
A többiek meg ne álszenteskedjenek itt, talán jogosan várom el, hogy ne hagyja el magát a párom és ne keverjék a lustaságot a betegséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!