Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azzal a tudattal tovább együtt élni, hogy a feleségemnek viszonya van?
Én inkább kezdenék új életet egyedül..
Nem hiányozna ez a stressz..
Lehet 45 felett is párt találni!
Nem kötelező benne ragadni egy ilyenbe!
Van egy lány, aki nem igényel már engem, azonban ennek ellenére képes lennék rááldozni az egész életemet. Az általad leírtak után még én is elbizonytalanodtam. Én egy ilyen csalódást nem tudnék elviselni.
Megértem, hogy igen mondtál, mert mit mondjon az ember egy ilyen helyzetben...? Azt, hogy nem? Akkor meg abból lesz a baj. Nehéz lehet. Nem tudok érdemi tanáccsal szolgálni, bár szívesen tenném. Kitartás!
Nem egyszerű helyzet az tuti.
Több lehetőséged is van:
-beletörődsz és szenvedsz,
-kidobod,ahogy előttem javasolták
-leülsz vele megbeszélni,hogy megkapta amit akart,de most már vessen véget a dolognak és együtt próbáljátok egyenesbe hozni a dolgokat
-berendezkedsz nyitott kapcsolatra és te is keresel magadnak valakit,és ezt nyugodtan közlöd vele is,hiszen te sem voltál mással 25 éve,amit neki szabad, azt neked is
Kitartottad, tönkrementél bele, és pofátlanul mással dugatja magát.
Pofám leszakad komolyan.
Hogy akarsz így újra férfi lenni, amikor mindennap kutyába mész le?
Van, aki 50-60 évesen kezdi újra az életét. És akkor mivan? A langyos szarban való dagonyázásnál bmi jobb.
Ps.: ne akarjon látszólag haladó szellemű lenni az, akinek hagyományos életszemlélete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!