Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet azzal a tudattal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azzal a tudattal tovább együtt élni, hogy a feleségemnek viszonya van?

Figyelt kérdés
A történethez hozzá tartozik hogy 25 éve vagyunk házasok, eddig azt hittük boldogságban, szeretetben. Nemrég aztán jött a hideg zuhany, miután nem dolgozik, és rengeteg ideje volt, megismerkedett valakivel a neten, és feltette nekem a kérdést, lefeküdhet-e vele, mert velem nem volt jó neki a sex soha, csak kellemes, és kíváncsi milyen mással... Patthelyzet, ha nemet mondok azért utál meg, ha igent mondok, mi fog történni? Belehaltam picit, és igent mondtam, a szervezésben is segítettem, hiszen nehéz lett volna mit mondania a családnak, és megtörtént. Nem tudom normális-e, de először még örültem is a boldogságának, hiszen olyan orgazmusai voltak, mint még soha, elmondása alapján. De így persze folytatni akarta, és azóta tart ez a viszony. Az örömöm dühhé, féltékenységé, és impotenciává alakult. Lassan már egyáltalán nem vagyunk együtt, hiszen bennem van, hogy sosem lesz neki velem olyan, mint azzal a másikkal... , utálom, amikor készülődik hozzá, utálom amikor megjön tőle, és közben mégis szeretem. Soha nem csaltam meg, elfogadtam azt, hogy Ő ritkán akarja, vagy akár hónapokig nem, mindent megtettem. Azt hittem... Most viszont nem tudom, hogyan tovább. Neki jó, itthon a boldog család, dolgozni továbbra sem kell, és még a sex is megoldódott, igaz máshol, mással... De én mit csináljak? 45 felett keressek mást? Hol, hogyan, mikor, hiszen 2 helyen is dolgozom, hogy meglegyünk, gyerek, stb... és egyáltalán, kellenék valakinek? Ezzel az önbizalommal, amiben most vagyok megöregedve, kiborulva, hogyan? Elsősorban hölgyek válaszát várom, hogy mivel érdemeltem ezt ki, vagy mi fog történni ezután egyszer csak??.. Azoktól a válaszoktól pedig kíméljenek, hogy rendesen meg kellett volna d.gni, ezt már én is kitaláltam, csak ezek szerint nem ment...

2014. dec. 30. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"berendezkedsz nyitott kapcsolatra és te is keresel magadnak valakit,és ezt nyugodtan közlöd vele is,hiszen te sem voltál mással 25 éve,amit neki szabad, azt neked is"

én erre szavazok, aés a fiatalabb korosztályból már a hülye is tud találni valakit akit döngethet :). Egy válással csak még több problémát generálnál maganak. HA a nő nem egyezik bele, na akkor dobd ki a p-be mert az már tényleg a pofátlanság csúcsa lenne.

2014. dec. 31. 11:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát eddig pontosan ezeken gondolkodtam én is... egész életemben azt akartam, hogy boldog legyen, és most is ezt akarom. Csak épp belerokkanok... szerinte boldognak kéne lennünk, hiszen minden rendben van, és és én semmit nem vesztettem. Pedig mindent. Még az eddigi 25 év boldogságának illúzióját is. És még mindig szeretem... "papucs"? azért mert rendes voltam, nem iszom, nem csalom, próbálok boldog családi életet teremteni? akkor igen.. valahogy mintha a nők nem értékelnék a rendes pasikat, mert azok unalmasak... Olyan valaki nincs itt, aki átélt, átél ilyen helyzetet???
2014. dec. 31. 11:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Meg kell szexuálnod a szeretőjét.
2014. dec. 31. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez fordítva is igaz.A férfiak azt szeretik, aki megcsalja őket?Én nem iszom, csavargok, beosztom a pénzt, jól főzök, a férjem mégis félrelépett.Igaz, szakítottak azzal a nővel, de a nőt is visszafogadta a párja...

Ott cseszted el, hogy megengedted, hogy mással legyen...Rábólintottál, és most ennek a döntésnek a levét iszod.

Sajnálom, ha vele maradsz,is szenvedsz, de ha kírúgod se lesz jobb.Bár akkor még van esélyed egy normális nőt találni, aki nem kefél félre...

2015. jan. 1. 07:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Igazán nagylelkű dolog ezt megengedni, ugyanakkor alávaló dolog, hogy a feleség ebbe belemegy. Nincs tekintettel a férj érzéseire, ezért repülnie kellene.
2015. jan. 2. 11:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet veletek?
2019. ápr. 13. 15:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Örülj hogy nem csalt meg 25 évig. Ki a fene kiváncsi ennyi ideig ugyanarra a farokra?
2021. aug. 25. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!