Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a közös nyaralásunk ideje alatt mondjam el a feleségemnek, hogy szeretőm van, de le szeretném zárni?
Akkor van időnk egymásra, 2 hétig együtt leszünk Egyiptomba.
Ott mindent meg tudunk beszélni. 2 éves házassági évfordulónk lesz. El szeretném mondani új életet szeretnék kezdeni
Ezt most azonnal mondd meg neki, ha eddig voltál olyan gerinctelen, hogy a szeretődet b..sztad, nem a feleségedet, akkor legyen képed ahhoz is, hogy most azonnal elmondod neki, hogy mi a szitu.
És még mindig van lehetősége azt mondani, hogy egy ilyen alakkal nem megy sehova és inkább a váláson gondolkodik.
most se fog tudni elmenni, nyilván megbeszélitek a dolgokat, éppen csak nem akar a nyaralásra elmenni veled, ez két külön dolog!!
te meg menekülsz és még mindig gyáva vagy!
nem csak az a baj h egy érzéketlen idiota vagy ( "Vajon a közös nyaralásunk ideje alatt mondjam el a feleségemnek, hogy szeretőm van") hanem h meg nem is tudsz róla ( "Akkor van időnk egymásra, 2 hétig együtt leszünk Egyiptomba. Ott mindent meg tudunk beszélni.")
És akkor mi van h leszeretnéd zárni? Már más nővel voltál, ezen semmi nem változtat.
Szép nyaralási élmény lesz a párodnak:))))))) Direkt, nyaralásra akarsz vele kedveskedni?
Na és kivel szeretnéd lezárni??
Tudom, most én vagyok a szemét, de én úgy csendben le szoktam az ilyet zárni. Minek ilyesmit világgá kürtölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!