Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nekem van a legjobb pasim a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem van a legjobb pasim a világon, mégis megcsalom. Miért?

Figyelt kérdés
Sosem zavart ha lek@rváznak,tudom magamról hogy szeretem a fszt. Olyannyira hogy mindent megtesznek nekem a Férfiak,a szolgáim lesznek. Nagyon élvezem hogy mindenki a lbaim előtt teper. Nagyon jó pasival élek együtt,szívét lelkét kiteszi értem,mégsem elég csak ő,ha a testiséget nézzük. Mit tehetnék?

2016. júl. 20. 19:09
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

szerintem is kamu, de nyilván vannak ilyen emberek ettől függetlenül, akik így gondolkoznak.

számomra nem elítélendő, ha valaki szeret szexelni, és azzal is egyetértek, hogy nem feltétlenül megcsalás az, ha szerelem nélkül szexelsz. párkapcsolat mellett is akár. persze csak akkor, ha erről a másikat is előre tájékoztatták, mint a te esetedben, és a másik fél el is fogadta.

de azért az erős kijelentés, hogy nincs olyan hogy hűség. :D én is beszélgettem a barátommal erről, hogy ő akarna-e ilyen nyitott kapcsolatot stb, de nem. én sem. szexelni sem vágyom senkivel, akibe nem vagyok szerelmes. tehát vannak akiknek meg ez az ideális. kijelenteni hogy az egyik vagy a másik jobb eléggé arrogáns dolog lenne. egyszerűen te olyan vagy, én (meg sokan mások) meg ilyen. ennélfogva nem is kell változtatnod, ha egyszer így érzed jól magad. egyébként nyilvánvaló, hogy csak annyit kéne tenned, hogy nem szexelsz akárkivel aki megtetszik. :D de ha neked ez így nem jó, akkor minek tennéd?

2016. júl. 21. 03:10
 42/48 anonim ***** válasza:
Álszentek vagytok ti nagyon vagy csak nagyon régimódiak.
2016. júl. 21. 08:31
 43/48 anonim válasza:

Szerintem a csaj nimfomániás :D :D nincs ebben semmi

De akkor minek a kérdés?

Változtatni úgysem akar akkor meg csak idejött "bemutatkozni"

2016. júl. 21. 08:52
 44/48 anonim ***** válasza:

Kamu troll kérdés, mert még ha titokban csinálná akkor elhinném, hogy valós, így csak ha találkozunk a fővárosban akkor hiszem el. 39/F

De egyébként volt egy ilyen barátnőm csak ő titokban ment félre és miután vagy 10 pasija is kidobta benőtt a feje lágya... Itt él a közelemben és azóta el sem lehet csábítani, nagyon megváltozott, pedig volt, hogy több férfival szexelt a lépcsőházban, bulikban elkérte a férfiak számát úgy, hogy mással volt ott stb...

2016. júl. 21. 20:04
 45/48 anonim ***** válasza:

"de amúgy ha k@rvázol,nekem az csak dicséret. 😁 Imádom a férfiakat, sajnálom."

Így sosem értettem azokat akik kamu kérdést írnak ki, ezt élvezik egyesek?

2016. júl. 21. 21:36
 46/48 A kérdező kommentje:

csak ha találkozunk a fővárosban akkor hiszem el. 39/F

Mikor hol? 1 perc után hinni fogsz nekem. 😁

2016. júl. 21. 23:35
 47/48 anonim ***** válasza:
Ha tudja akkor nincs baj. Lehet valami gyerekkori dolog miatt nem elég neked a pasid az ágyban vagy csak ő nyújt keveset de ha tud mindenről és elfogadja akkor mindegy, éld az életed!
2016. júl. 22. 17:41
 48/48 anonim ***** válasza:

Én megértelek, nekem is van egy folyamatos késztetésem, és megyek a nők után stabil kapcsolat mellett is... Több lány ismerősöm is ebben a cipőben jár, csak azért ezt nem nagyon jelentjük be otthon. Ne keress értelmet, ha majd valaki teljessé tesz, akkor elhagyod ezt.

Viszont azt nem értem mit szeretsz a barátodban, hiszen távolról is egy balf@asz...

2016. júl. 22. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!