Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van a legjobb pasim a világon, mégis megcsalom. Miért?
Figyelt kérdés
Sosem zavart ha lek@rváznak,tudom magamról hogy szeretem a fszt. Olyannyira hogy mindent megtesznek nekem a Férfiak,a szolgáim lesznek. Nagyon élvezem hogy mindenki a lbaim előtt teper. Nagyon jó pasival élek együtt,szívét lelkét kiteszi értem,mégsem elég csak ő,ha a testiséget nézzük. Mit tehetnék?2016. júl. 20. 19:09
1/48 anonim válasza:
Gyere ittvagyok énis. Ki vagyok gyúrva, helyes vagyok.
2/48 A kérdező kommentje:
Gyere Te.
2016. júl. 20. 19:12
4/48 anonim válasza:
Ilyen feleséget...?
Töke van a menyasszonynak :)
5/48 anonim válasza:
Mert egy óriási nagy büdös k-va vagy, ezért.
Miért csodálkozol ezen?
Miért hülyíted a pasid?
6/48 A kérdező kommentje:
Óriási se vagyok és büdös se. Pénzt se fogadtam el mg szexért,de amúgy ha k@rvázol,nekem az csak dicséret. 😁 Imádom a férfiakat, sajnálom.
2016. júl. 20. 19:30
7/48 A kérdező kommentje:
Dehogy hülyítem a pasim. Állandó partnerre szükségem van,és maximálisan ki van elégítve, meg kap mindent.
2016. júl. 20. 19:31
8/48 anonim válasza:
Akkor se fer a barátoddal szemben. Mondd el neki hogy megcsaltad/od
9/48 anonim válasza:
Mert k*rv@ vagy. Minek hülyíted te azt a szegény szerencsétlent? Remélem , ha megtudja majd jól s*ggbe rúg.
10/48 anonim válasza:
K**va aki pénzért szexel. Ő élvezi ezt, de jól teszi. Mit kell ezen felháborodni? Hála istennek manapság mindenki úgy alakíthatja az életét ahogy szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!