Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van a legjobb pasim a világon, mégis megcsalom. Miért?
Figyelt kérdés
Sosem zavart ha lek@rváznak,tudom magamról hogy szeretem a fszt. Olyannyira hogy mindent megtesznek nekem a Férfiak,a szolgáim lesznek. Nagyon élvezem hogy mindenki a lbaim előtt teper. Nagyon jó pasival élek együtt,szívét lelkét kiteszi értem,mégsem elég csak ő,ha a testiséget nézzük. Mit tehetnék?2016. júl. 20. 19:09
31/48 A kérdező kommentje:
Senki előtt nem titok értsétek már meg. A pasim is tudja Hányszor írjam le?
2016. júl. 20. 20:59
32/48 A kérdező kommentje:
Számodra lehet létezik hűség,de a párod szerint nem biztos.
Titkolni hogy megcsalod ? Még aljasabb mint én! Na azt nem venné be a gyomrom,hogy hazudok neki minden áldott nap.
2016. júl. 20. 21:01
33/48 anonim válasza:
Tehát akkor mégis aljasnak tartod magadat? Azt írtad, "aljasabb" mint te (aki titkolja). Ha jól értem, szerinted mindenki (vagy majdnem mindenki) megcsalja a párját, csak van aki titkolja, van aki meg világgá kürtöli, mint te.
34/48 anonim válasza:
"Akkor mondjátok meg mit tegyek,hogy hűséges tudjak maradni!"
Zárd össze a lábad és csak a pasidnak nyisd szét. Ennyi...
35/48 anonim válasza:
Egyébként szerintem is kitalált a történeted, talán az sem igaz, hogy nő vagy. Sőt, majdnem biztos, hogy nem vagy az.
36/48 anonim válasza:
A Párod hűséges hozzád? Azt hogy viseled ha megcsalnak téged?
37/48 A kérdező kommentje:
Magamat nem.tartom aljasnak. De mindenki annak tart.
Összezárjam a lábaim? És? Mi változik? Ugyanúgy fogom szeretni,semmivel sem jobban. Ugyanaz leszek mint aki eddig voltam. Miért kell ekkora jelentőséget tulajdonítani a testiségnek? Nekem a szex csak egy játék,testi felüdülés,egy plusz töltet. Én nem azzal mutatom ki a szeretetemet. Miért kell ezért elítélni?
2016. júl. 20. 21:55
38/48 A kérdező kommentje:
Igen. A párom hűséges hozzám. Eddig 1 lányt mutatott,aki neki nagyon tetszik,és lehetne is Köztük bármi,de ő nem tudná.megtenni ezt velem. Zavar is.. Menjen és éljen,attól hogy engem szeret! Sosem fogom elhagyni, nagyon szeretem őt,de a kisajátításról hallani sem akarok.
2016. júl. 20. 21:58
39/48 anonim válasza:
Megkérdezed itt , hogy mit tegyél , hogy hűséges tudj maradni , én válaszolok és erre te , meg megkérdezed , hogy mi változna??? Hát öcsém az , hogy nem mész másnak az ágyába és így hűséges maradsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!