Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nekem van a legjobb pasim a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem van a legjobb pasim a világon, mégis megcsalom. Miért?

Figyelt kérdés
Sosem zavart ha lek@rváznak,tudom magamról hogy szeretem a fszt. Olyannyira hogy mindent megtesznek nekem a Férfiak,a szolgáim lesznek. Nagyon élvezem hogy mindenki a lbaim előtt teper. Nagyon jó pasival élek együtt,szívét lelkét kiteszi értem,mégsem elég csak ő,ha a testiséget nézzük. Mit tehetnék?

2016. júl. 20. 19:09
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Hát, ha nektek így jó, én nem szólok bele. Azt kérdezed miért csalod meg, ha minden rendben van? Ezt neked kellene tudni, lehet, hogy valamilyen lelki eredetű betegség ez, egy szakember biztos meg tudná mondani.
2016. júl. 20. 20:10
 22/48 anonim ***** válasza:
Pontosan látod mi a helyzet, neked megfelel, a fiúd nem panaszkodik, a többiek élveznek. Az itteniek válaszára magasról teszel, minket meg nem érdekel hogy hogyan éled az életed, mégis miért írtad ki a kérdést?
2016. júl. 20. 20:16
 23/48 anonim ***** válasza:

Igazi szaftos provokatív kérdés. ;)

Semmit ne tegyél, csak annyit, hogy kíméld meg magad a barátodtól. Utána "szeretheted a faszt".

2016. júl. 20. 20:17
 24/48 A kérdező kommentje:
Nem bolondozok. Azért írtam ki a kérdez,mert sokan el vannak háborodva evégett,és kiváncsi vagyok milyen megoldást ajánlanak erre az okosok. Mert ha ez nem veleszületett tulajdonság,akkor igenis meg lehet változni,csakhogy a monogám élet megrohasztja az életemet
2016. júl. 20. 20:18
 25/48 Titusztitusz ***** válasza:
Szerintem meg azért írtad ki ezt a kérdést kérdező,mert ki akarsz figurázni valakit...
2016. júl. 20. 20:25
 26/48 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen nők és férfiak is. Keressétek egymás társaságát, aki meg nem ilyen azt hagyjátok békén. Ennyi a tanácsom.
2016. júl. 20. 20:25
 27/48 A kérdező kommentje:
A barátom szeret. Pont. Viszont szeretném ha megértené,hogy a testi megcsalás nem egyenlő a leki megcsalással. Mindenki azt hiszi hogy alázom,pedig sose tenném ezt. Miért nem nőnek már fel az emberek ,és érik fel ésszel,hogy hűség nem létezik? Nincs is jelentősége..!
2016. júl. 20. 20:27
 28/48 anonim ***** válasza:

Nem ítéllek el, ha neked így jó, csináld így, ha ezt a párod is elfogadja, akkor meg nem értem a kérdés lényegét? Amúgy neked önbizalom hiányod és önértékelési problémáid vannak, azért fekszel össze mindenkivel. Ezzel csak az a gond, hogy ez az életmód soha nem fogja neked azt megadni, amire igazán vágysz. Azt te tudod megadni magadnak, tehát megtanulod szeretni és megbecsülni önmagad. És most mondok valamit, én is imádom a férfiakat. A nőket is. De, soha nem aláznám meg a partnerem nyilvánosan, ha nem is bírok magammal, vagyok annyira diszkrét, hogy a párom álmában se sejtsen semmit, a környezete meg pláne ne! Jah, és erre a legkevésbé sem vagyok büszke. Nekem is az a véleményem, hogy a legideálisabb együttélési forma a nyitott kapcsolat, de ehhez nagyon nehéz partnert találni.

I

2016. júl. 20. 20:46
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Hűség nem létezik? Számodra. Számomra létezik és nagyon fontos is. Nem vagyunk egyformák.
2016. júl. 20. 20:49
 30/48 anonim ***** válasza:
Ha majd ez a barátod kidob, akkor úgy lenne korrekt, ha a következővel már az elején közölnéd, hogy te ilyen vagy és tudja, hogy ezzel kell számolnia.
2016. júl. 20. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!