Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van a legjobb pasim a világon, mégis megcsalom. Miért?
Figyelt kérdés
Sosem zavart ha lek@rváznak,tudom magamról hogy szeretem a fszt. Olyannyira hogy mindent megtesznek nekem a Férfiak,a szolgáim lesznek. Nagyon élvezem hogy mindenki a lbaim előtt teper. Nagyon jó pasival élek együtt,szívét lelkét kiteszi értem,mégsem elég csak ő,ha a testiséget nézzük. Mit tehetnék?2016. júl. 20. 19:09
11/48 Titusztitusz válasza:
10-es...Nemcsak az a ku.rva,aki pénzért kefél...Az is az,aki VÁLOGATÁS ÉS SZERELEM NÉLKÜL fekszik le különféle figurákkal...A kérdező valszeg ilyen lehet...
12/48 anonim válasza:
11 A te olvasatodban talán, én valamivel szabadabb gondolkodású vagyok.
13/48 anonim válasza:
Állandó partnerre? Inkább egy hülyére, aki meghallgatja minden bajod-ügyed, elvisz vacsorázni, babusgat, te meg mellette mindenkivel összekefélsz.
Legalább ő tudja, hogy mit csinálsz? Meg volt beszélve az elején, hogy te eljársz majd?
Mert ha nem, akkor örülj neki, hogy tönkreteszed és hülyéreveszel egy rendes embert, illetve megfosztod attól,hogy normális kapcsolata legyen.
15/48 anonim válasza:
Ha nem tudsz hűséges maradni, ne élj párkapcsolatban. Ha valakit szeretsz, tisztelsz, akkor nem csinálsz belőle hülyét a háta mögött.
16/48 A kérdező kommentje:
Tök mindegy minek neveztek,k@rvábak vagy sem.. Ez vagyok én! Értitek? Senkinek nem kell elszámolno..Nekem ez esik jól. Tudja a pasim,ezen se akadjatok fenn. Nem a háta mögött csalom, hajt a vérem. Egyébként szeretem nagyon
2016. júl. 20. 19:52
17/48 A kérdező kommentje:
De nem érzem jól magam ha csak egy pasinak kell kelletnem magam. Én mindegyiknek akarom. Akkor mondjátok meg mit tegyek,hogy hűséges tudjak maradni!
2016. júl. 20. 19:55
18/48 anonim válasza:
Nem kell. Jó dolog ez, én férfiként is ezt csinálom. Minek kéne elmondania? Mert fair? Mert így helyes? Csak a baj van belőle. Akinek ez belefér a lelkiismeretébe, annak egyáltalán nem probléma ez.
19/48 anonim válasza:
Szereted te az anyád pitsáját, azt szereted...
20/48 Titusztitusz válasza:
Kérdező...Ugye hogy az egész itteni ténykedésedet csak egy viccnek szántad? Meg provokációnak? Az teljes képtelenség,hogy ilyen stílusu,meg mentalitásu nő létezzen a való életben...Láttam én már rengeteg ordas k.urvát az életem során,de EZT A STÍLUST ÉS MENTALITÁST még megközelítőleg sem láttam senki esetében se...Ugye hogy csak bolondozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!