Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom legjobb barátja egy lány, aki szerelmes belé, be is vallotta a páromnak mégis összejárnak tanulni meg inni, mit lehet ilyenkor tenni?
Az iszogatás szerintem nem gázos, ha csoportban mennek, de akkor is összezavarhatja érzelmileg ha rendszeres időnként eljárogatnak inni, főleg, hogyha a fazon nem fogja vissza magát. Egyébként a párom a múltkorában mondta a csajnak, hogy szerinte ritkítaniuk kéne az irogatásaikat és találkozásaikat a minimumra-pedig én nem mondtam neki-és én meg meditálgatok, hogy ne uralkodjon el a félelmem. Persze nehéz olyankor amikor a csaj minig ráír továbbra is és úgy szervez találkozókat, hogy meg se kérdezi páromat róla, csak kijelenti, aztán meg úgy tesz, mintha már megbeszélték volna, hogy pl.: összeülnek tanulni. Felhívtam a párom figyelmét erre a "női" manipuláló szokására, és most ő is megfigyelte, és végre lemondott egy ilyen "tanulós" találkozót vele.
Persze barátok, és a lány továbbra is sasolja a felvett zenéit stb. meg lesznek közös projektjeik, de mintha figyelmesebb lenne felém a párom és ennek örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!