Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek vagytok, ha a pasitok nélkületek megy egyedül ilyen helyre csak úgy? Gyanús lehet a pasim?
Alapból féltékeny és gyanakvó típus vagyok a párommal szemben.
Tény, hogy egyszer sem hazudott és sosem vezetett meg...és engem is zavar hogy ilyen vagyok...de nem tudok ellene tenni.
Mert ha elkap az agyalás akkor nem tudok leállni és az én verziómat gondolom reálisnak.
Most pl. felhívott hogy elment a Media Markt-ba (én dolgozom) EGYEDÜL.
Felhívott, hogy szükségem van-e valamiféle műszaki dologra otthonra, mert meg tudja venni ha kell.
Mondta hogy azért ment el egyedül,mert tudja hogy engem amugy sem köt le a műszaki dolog (EZ IGAZ)
De azért eléggé messze van ez az üzlet a házunktól...hihetetlen hogy egyedül megy ilyen messzebb távra.
Tudom, kedves hogy megkérdezi, de azonnal az jutott eszembe,hogy mint ahogyan engem is elvisz vásárolni vagy mint ahogy kettesben elmegyünk ide-oda ...így mi van ha van vele egy csaj és mégsem egyedül ment...
És arra gondolok,hogy ha engem mint barátnőjét elviszi shoppingolni, akkor tuti nem fog egyedül menni máskor sem....
Igaz Ő férfi ltére szeret nézelődni meg plázázni is.. a műszaki cuccokért pedig rajong.
De az hogy nem vagyok otthon és ilyenkor megy "EGYEDÜL"...nem tudom hiába szeret vásárolni...hihetetlen hogy nincs vele nő. és nem csal meg.
Lehet van valakije és azonnal fuvarozza a csaj s*ggét...mihejt kiteszem a lábamat.
Nagyon kattogok ezen. És totálisan tönkretette a kedvemet.
Annyira elkapott megint a gyanakvás és a féltékenység.
Utálom az ilyenkor rám törő kétes-"mi van ha" bizonytalanság érzést.
Olyan megalázó.
Lehet hogy mialatt én dolgozom és Ő felhív ...mégis más csajjal érezgeti jól magát...aki ott áll mellette vagy bújik hozzá akkor is ha VELEM BESZÉL.
Miutan utoljara beszeltunk telon poenosan mondtam neki hogy "ezutan vidd el vacsira is" meg rohogott is rajta.
Mar itthon vagyunk... 3oraja nem szol hozzam..duzzog..bunko...csapkod mindent.... Tiszta dili
Amikor visszajott az anyjatol NEM en kertem.
AZ IGAZ hogy egyik este beszekgettem vele es mondtam h sajnalom... Obkerte h ne keressem. Nem is kerestem.
Sajat akaratabol jott vissza. O vallott nekem szerelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!