Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti féltékenyek lennétek? Vagy én vagyok túl érzékeny?
A pasim ma ment egy -a munkájával kapcsolatos- tanfolyamra kocsival.
Most hívtam fel,hogy milyen a napja stb.
A szokásos módon, kedvesen "Szia Nyuszkó" dumával vette fel a telefont, és mondta hogy még nincs otthon,mert vezet hazafele.
Hallottam,hogy valakitől elköszönöm.
Mondom ki az?
Mondja hogy elvitte az egyik kolléganőjét a buszemgállóba, mert esik az eső.
Oké a nő van vagy 50éves, akivel évek óta kollégák(párom30) de nem tudom...úgy elkapott az a bizonyos rossz érzés...
Féltékeny típus vagyok és rettegek a megcsalástól-ezt tudja Ő is.
De annyira megharagudtam rá és elkezdtem rémeket látni,hogy rátettem a telefont.
Mindenbe a megcsalást látom bele.
Titeket zavarna egy ilyesféle gesztus?
Mindig elmondom neki,hogy félek a megcsalástól..és félek elveszíteni Őt.
AZt mondja nem lenne szíve megcsalni, mert szeret és soha nem bántana és nem is kell neki más nő.
Emlékszem, aMikor nem éltünk együtt és csak néha aludtunk egymásnál, akkor azért féltem,hogy mi van ha jó neki nélkülem olykor este és felvisz magához valakit vagy elmegy bulizgatni meg ilyenek....
Most hogy 3hete összeköltöztünk most még rosszabb az érzés bennem.
Méginkább félek hogy elveszítem, és most azon kattogok,hogy hiába mondja hogy "Szeretlek-Imádlak" és szeretget...szóval félek,hogy most meg mókuskerékké válok számára és ezért lépne le...mert bár szeret változatosságra vágyna.
Ma amikor elment a tanfolyamra viccesen mondtam is neki, hogy "Nincsen csajozás...meg semmi entyem-pentyem mert meghalsz"-mlg nevettünk is..
erre most meg autóval furikázza a kolleginát, aki -bár idősebb...akkoris zavar...
és most persze örülnöm kellene,hogy igazat mondott, és nem hazudott hogy kit hova vitt stb.
De már arra is gondolok,hogy lehet nem is az a nő ült mellette és hazudik..van valakije...stb
Kész. Teljesen elszúrta ez az egész telefonbeszélgetés a napomat.
Tudom furán hangzik, de olyan "átverve" érzem magam...ez a tipikus olyan érzés amikor a másik hülyének néz és belehazudik a szemedbe.
Meg azon agyalok,hogy egy ilyen "elvittem ide meg oda" esettől már csak 1 karnyújtás a megcsalás...mert a kocsi mint hely, pl. taperolásra vagy csókra már adott...
És tekintve hogy a saját pasim vitte ide meg oda a nőt...nem hiszem hogy ha megcsalásra kerülne a sor akkor pont ő tiltakozna...na ez zavar konkrétan
Értitek???
Jaj!
Téged még soha nem vitt el autóval egy kollégád, ismerősöd a buszmegállóig? Ha igen, akkor mindannyiszor megcsaltad a párodat?
Van egy jó kapcsolatod, szereted, szeret. Ne tedd tönkre!
1. Ha meg akarna csalni, biztos, hogy nem tudnál róla, tuti, hogy közölné a csajjal, hogy maradjon csöndben, amíg veled beszél, hogy ki ne derüljön.
2. Simán felvette a telefont úgy, hogy Nyuszümuszó, vagyis az a másik nő, legyen akárki is, hallotta ezt, tehát a párod felvállalt(!) téged a másik nő előtt.
3. Szeret, és hozzád megy haza, veled akar lenni.
4. Én is iszonyúan féltékeny típus vagyok, de idővel rájöttem, hogy minden ilyen érzésem abból fakad, hogy magamban nem hiszek eléggé. Nem hiszem el, hogy elég jó vagyok, hogy engem lehet szeretni, hogy engem akarna.
Tanács: Hidd el! Hidd el, hogy szeret, hidd el, hogy téged akar, és merd elengedni a póráz végét! Bízz meg benne, mert egy olyan párkapcsolat, ahol nem tudsz megbízni a másikban, lószart sem ér. Így kényszernek fogjátok egy idő után érezni az egészet, ő egyre jobban bezárva érzi majd magát, kontroll alatt tartva, ami az egészet megöli.
Ha szereted, akkor engedd el, engedd szabadon, engedd meg, hogy bebizonyítsa, hogy te vagy a mindene, és hozzád akar hazamenni. ;)
köszönöm Kedves 2. szuper dolgokat mondtál :)
Rendben utolsó, de azt nem értem, hogy ha a párom TUDJA hogy engem ezek a dolgok zavarnak hogy pl. egy kolleginát ide meg oda visz és igy maradnak együtt kettesben, akkor minek csinálja?
Vagy minek mondja el???
Tudja hogy ugrok és morgok rá
"akkor minek csinálja?"
Mert emberek között él. Kollégák között a minimum, hogy az esőben az, aki kocsival van, elviszi a másikat a buszmegállóig.
"Vagy minek mondja el???"
Jobb lenne, ha eltitkolná, és véletlenül derülne ki? Akkor aztán 101%-ig meg lennél győződve, hogy megcsalt, különben miért titkolta el?
Mondd, tudnánk valami olyat mondani, amivel meggyőznénk? Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez már a kóros féltékenység határát súrolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!