Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti féltékenyek lennétek? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti féltékenyek lennétek? Vagy én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

A pasim ma ment egy -a munkájával kapcsolatos- tanfolyamra kocsival.

Most hívtam fel,hogy milyen a napja stb.

A szokásos módon, kedvesen "Szia Nyuszkó" dumával vette fel a telefont, és mondta hogy még nincs otthon,mert vezet hazafele.

Hallottam,hogy valakitől elköszönöm.

Mondom ki az?

Mondja hogy elvitte az egyik kolléganőjét a buszemgállóba, mert esik az eső.

Oké a nő van vagy 50éves, akivel évek óta kollégák(párom30) de nem tudom...úgy elkapott az a bizonyos rossz érzés...

Féltékeny típus vagyok és rettegek a megcsalástól-ezt tudja Ő is.

De annyira megharagudtam rá és elkezdtem rémeket látni,hogy rátettem a telefont.

Mindenbe a megcsalást látom bele.

Titeket zavarna egy ilyesféle gesztus?

Mindig elmondom neki,hogy félek a megcsalástól..és félek elveszíteni Őt.

AZt mondja nem lenne szíve megcsalni, mert szeret és soha nem bántana és nem is kell neki más nő.

Emlékszem, aMikor nem éltünk együtt és csak néha aludtunk egymásnál, akkor azért féltem,hogy mi van ha jó neki nélkülem olykor este és felvisz magához valakit vagy elmegy bulizgatni meg ilyenek....

Most hogy 3hete összeköltöztünk most még rosszabb az érzés bennem.

Méginkább félek hogy elveszítem, és most azon kattogok,hogy hiába mondja hogy "Szeretlek-Imádlak" és szeretget...szóval félek,hogy most meg mókuskerékké válok számára és ezért lépne le...mert bár szeret változatosságra vágyna.

Ma amikor elment a tanfolyamra viccesen mondtam is neki, hogy "Nincsen csajozás...meg semmi entyem-pentyem mert meghalsz"-mlg nevettünk is..

erre most meg autóval furikázza a kolleginát, aki -bár idősebb...akkoris zavar...

2016. máj. 12. 16:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Te vagy trollkodsz vagy szakértői segítségre van szükséged...

Miért lenne tilos a párodnak hazavinni a kolleganőjét? Erre válaszolj légyszi. Felnőtt ember, inkább örülj, hogy udvarias.

Engem nem egyszer hazavitt mar egy kedves kolleganőm. Pedig volt busz! Budapest körül az összes kiserdőt végikfarkalhattuk volna de eszünkbe sem jutott. Sőt legtöbbször együtt is ebédeltünk bent. De miután eljöttem, utána is néha összefutottunk, négyszemközt.

Ezek normális szociális interakciók amiket meg akarsz tiltani neki.

Nem tudsz mást tenni mint bízni benne, különben ha olyanod van, bármelyik szavába bete tudsz kötni féltékenységből.Minden kapcsolatban belefuthatsz egy megcsalásba, seoha nincs 100%-osan kőbe vésve, mi hogy alakul, ezt el kell fogadni, nem pedig görcsölni rajta.

Ha esetleg megcsalna, úgyis szakítanátok.

Ha ezt a viselkedés folytatod, tuti szakítotok. Rajtad múlik.

Szóval ügyesen, menni fog!

30/F

2016. máj. 13. 18:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!