Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti féltékenyek lennétek? Vagy én vagyok túl érzékeny?
A pasim ma ment egy -a munkájával kapcsolatos- tanfolyamra kocsival.
Most hívtam fel,hogy milyen a napja stb.
A szokásos módon, kedvesen "Szia Nyuszkó" dumával vette fel a telefont, és mondta hogy még nincs otthon,mert vezet hazafele.
Hallottam,hogy valakitől elköszönöm.
Mondom ki az?
Mondja hogy elvitte az egyik kolléganőjét a buszemgállóba, mert esik az eső.
Oké a nő van vagy 50éves, akivel évek óta kollégák(párom30) de nem tudom...úgy elkapott az a bizonyos rossz érzés...
Féltékeny típus vagyok és rettegek a megcsalástól-ezt tudja Ő is.
De annyira megharagudtam rá és elkezdtem rémeket látni,hogy rátettem a telefont.
Mindenbe a megcsalást látom bele.
Titeket zavarna egy ilyesféle gesztus?
Mindig elmondom neki,hogy félek a megcsalástól..és félek elveszíteni Őt.
AZt mondja nem lenne szíve megcsalni, mert szeret és soha nem bántana és nem is kell neki más nő.
Emlékszem, aMikor nem éltünk együtt és csak néha aludtunk egymásnál, akkor azért féltem,hogy mi van ha jó neki nélkülem olykor este és felvisz magához valakit vagy elmegy bulizgatni meg ilyenek....
Most hogy 3hete összeköltöztünk most még rosszabb az érzés bennem.
Méginkább félek hogy elveszítem, és most azon kattogok,hogy hiába mondja hogy "Szeretlek-Imádlak" és szeretget...szóval félek,hogy most meg mókuskerékké válok számára és ezért lépne le...mert bár szeret változatosságra vágyna.
Ma amikor elment a tanfolyamra viccesen mondtam is neki, hogy "Nincsen csajozás...meg semmi entyem-pentyem mert meghalsz"-mlg nevettünk is..
erre most meg autóval furikázza a kolleginát, aki -bár idősebb...akkoris zavar...
27. Rendben,igaz. :)
A megcsalás nem volt szép,de az 5 év nem sok.
A kérdező párja és az asszonny között már 20 is van.
De ez tényleg nézőpont kérdése,nem vitázni akartam.
Nekem az exem a volt csaját fuvarozgatta A-ból B-be anno, amikor mi együtt éltünk, sőt, amikor beteg volt a csaj, meg is látogatta. :Ö
Egy ilyet hogy emésztene meg a kérdező? :)))))))))))))
Jajj..bocsanat...
Kiderult hogy a no is ugyanarra az oktatasra jar es a parom nem a kozeli buszmegalloig vitte hanem egeszen a hazafele utig.mondvan amugyis utbaesik.
Jo rendben utbaesett ez igaz es megakarta kimelni a nit a buszozastol.. De nem mindegy hogy kettesben 2percet utaznak vagy eppen 20km-t.
Szoval egyutt araszoltak kettesben a dugoban..kb 40percen at.... Erdekes.
Hazajottem persze azonnal szova tettem.
A nagy vita kozben derultek ki ezek...
Persze csunyan osszevesztunk...
Becsüld már meg, hogy ilyen rendes srác lehet a párod.
Ő még nem is csinál semmit. Mit szólnál, ha eljárni nélküled kocsmázni a barátokkal, vagy szórakozni..szerintem egész éjjel a körmeidet rágnád az idegességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!