Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti féltékenyek lennétek? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti féltékenyek lennétek? Vagy én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

A pasim ma ment egy -a munkájával kapcsolatos- tanfolyamra kocsival.

Most hívtam fel,hogy milyen a napja stb.

A szokásos módon, kedvesen "Szia Nyuszkó" dumával vette fel a telefont, és mondta hogy még nincs otthon,mert vezet hazafele.

Hallottam,hogy valakitől elköszönöm.

Mondom ki az?

Mondja hogy elvitte az egyik kolléganőjét a buszemgállóba, mert esik az eső.

Oké a nő van vagy 50éves, akivel évek óta kollégák(párom30) de nem tudom...úgy elkapott az a bizonyos rossz érzés...

Féltékeny típus vagyok és rettegek a megcsalástól-ezt tudja Ő is.

De annyira megharagudtam rá és elkezdtem rémeket látni,hogy rátettem a telefont.

Mindenbe a megcsalást látom bele.

Titeket zavarna egy ilyesféle gesztus?

Mindig elmondom neki,hogy félek a megcsalástól..és félek elveszíteni Őt.

AZt mondja nem lenne szíve megcsalni, mert szeret és soha nem bántana és nem is kell neki más nő.

Emlékszem, aMikor nem éltünk együtt és csak néha aludtunk egymásnál, akkor azért féltem,hogy mi van ha jó neki nélkülem olykor este és felvisz magához valakit vagy elmegy bulizgatni meg ilyenek....

Most hogy 3hete összeköltöztünk most még rosszabb az érzés bennem.

Méginkább félek hogy elveszítem, és most azon kattogok,hogy hiába mondja hogy "Szeretlek-Imádlak" és szeretget...szóval félek,hogy most meg mókuskerékké válok számára és ezért lépne le...mert bár szeret változatosságra vágyna.

Ma amikor elment a tanfolyamra viccesen mondtam is neki, hogy "Nincsen csajozás...meg semmi entyem-pentyem mert meghalsz"-mlg nevettünk is..

erre most meg autóval furikázza a kolleginát, aki -bár idősebb...akkoris zavar...

2016. máj. 12. 16:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Kérdező, te nem olvasod a válaszokat? Hány ember próbál neked itt segíteni, nem veszed észre? Reagálj már valamit érdemben, hogy megértetted, észrevetted stb. Ha nem, mi a francnak teszed fel a hülye kérdéseidet?!
2016. máj. 13. 11:54
 52/61 anonim ***** válasza:
Ahhoz túl buta ès paranoid.
2016. máj. 13. 12:03
 53/61 anonim ***** válasza:
Szegény csávó... az ilyen nők, mint te rontják el a statisztikát, miszerint a nők sárkányok...
2016. máj. 13. 12:46
 54/61 A kérdező kommentje:

Értem amit írtok.

És értem azt is hogy velem van a baj.

De azt nem tudom felfogni akkor sem,hogy minek kellett a nőt elhozni 4településen át a buszmegállóig, amikor alapból buszpályaudvartól jöttek?

Plusz az adott település nem is esett útba, így a pasim kitérőt tett a kollegina miatt. Ez igenis túlzás!!

Illetve ezek után már azt sem igazán hiszem el,hogy csak addig vitte a nőt és nem vitte egészen hazáig még +20km-rel arrébb.

Nekem ez a túlzott udvariasság már sok

2016. máj. 13. 13:06
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
Akkor találj egy bunkót, mondtuk. Én ha valakit elviszek, akkor igenis nem fáj semmibe még egy kis kitérő se (20 km, azért nem egy Budapest-Bécs-Szeged), és igenis nem dobom ki az autóból szakadó esőben. Még akkor se, ha ilyen szánalmas Hiszti Kriszti vár otthon, mint amilyen te vagy. De csináld csak. Ezekkel a hisztikkel teszel a legjobbat a pasidnak fokozatosan nyitva fel a szemét, hogy milyen ember is vagy te igazán, és így a következő barátnőjét (aki majd meg fogja érdemelni) biztosan nagyon meg fogja becsülni.
2016. máj. 13. 13:15
 56/61 Költőnő? ***** válasza:
100%
Ha beteges a féltékenységed, akkor nincs de vagy csak. Akkor beteg vagy és pont.
2016. máj. 13. 13:21
 57/61 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit? Én büszke lennék egy ilyen pasira, aki olyan udvarias, hogy elviszi a kollégáját hazáig. Anyukám 50 éves és a munkahelyéről előfordul, hogy hazahozzák a férfi kollégái is. Most Apunak rinyálnia kellene? Ne csináld.
2016. máj. 13. 13:22
 58/61 anonim ***** válasza:
100%

Ó, te jó ég, téged a férjemmel kéne összekötni...

Én is nemrég kezdtem új munkahelyen, a többség férfi kolléga. Mindenki tudja, hogy férjnél vagyok, gyerekem van, de attól még beszélgetek velük, hülyülünk, ráadásul a világ végén van a munkahely, így mindig autóval visznek hoznak.

Na, az én férjemnek hónapokba telt, mire elfogadta ezt. Mert ő csak azt látta, hogy számára kvázi idegen férfiak autójában ülök, és olykor beszélgetek velük (ha itt-ott a városban összefutunk).

Legalábbis remélem, hogy elfogadta. Már-már az őrületbe kerget a féltékenységével, már hajszálon függ a házasságunk is (12 éve), annyira megőrjít az állandó kérdőre vonással, célozgatással, megjegyzéssel...

Komolyan, miért csináljátok ezt???

2016. máj. 13. 15:35
 59/61 Szergej55 ***** válasza:
Szerintem nem érdemes a kérdezővel többet foglalkozni, úgyis csak a saját hülyeségeit fogja elhinni, szemmel láthatóan nem ért semmiből.
2016. máj. 13. 16:23
 60/61 anonim ***** válasza:
Na, ennél már csak az én (ma már volt) férjem jobb. Amikor este hazahozott a NŐI munkaadóm, akkor szóvá tette, hogy lehetőleg a sarkon szálljak ki a kocsijából, mert mit szólnak a szomszédok...
2016. máj. 13. 16:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!