Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti féltékenyek lennétek? Vagy én vagyok túl érzékeny?
A pasim ma ment egy -a munkájával kapcsolatos- tanfolyamra kocsival.
Most hívtam fel,hogy milyen a napja stb.
A szokásos módon, kedvesen "Szia Nyuszkó" dumával vette fel a telefont, és mondta hogy még nincs otthon,mert vezet hazafele.
Hallottam,hogy valakitől elköszönöm.
Mondom ki az?
Mondja hogy elvitte az egyik kolléganőjét a buszemgállóba, mert esik az eső.
Oké a nő van vagy 50éves, akivel évek óta kollégák(párom30) de nem tudom...úgy elkapott az a bizonyos rossz érzés...
Féltékeny típus vagyok és rettegek a megcsalástól-ezt tudja Ő is.
De annyira megharagudtam rá és elkezdtem rémeket látni,hogy rátettem a telefont.
Mindenbe a megcsalást látom bele.
Titeket zavarna egy ilyesféle gesztus?
Mindig elmondom neki,hogy félek a megcsalástól..és félek elveszíteni Őt.
AZt mondja nem lenne szíve megcsalni, mert szeret és soha nem bántana és nem is kell neki más nő.
Emlékszem, aMikor nem éltünk együtt és csak néha aludtunk egymásnál, akkor azért féltem,hogy mi van ha jó neki nélkülem olykor este és felvisz magához valakit vagy elmegy bulizgatni meg ilyenek....
Most hogy 3hete összeköltöztünk most még rosszabb az érzés bennem.
Méginkább félek hogy elveszítem, és most azon kattogok,hogy hiába mondja hogy "Szeretlek-Imádlak" és szeretget...szóval félek,hogy most meg mókuskerékké válok számára és ezért lépne le...mert bár szeret változatosságra vágyna.
Ma amikor elment a tanfolyamra viccesen mondtam is neki, hogy "Nincsen csajozás...meg semmi entyem-pentyem mert meghalsz"-mlg nevettünk is..
erre most meg autóval furikázza a kolleginát, aki -bár idősebb...akkoris zavar...
Utolsó.lehet,hogy igazad van.
De nem tudom te hány éves lehetsz,ha egy 50 évest már néninek nevezel,azért az még nem olyan öreg.nagyon sok olyan 50 körüli nőt ismerek, aki messze veri a 30 asokat is...
Szóval egy 50 éves még nem olyan öreg,arról nem is beszélve, hogy látott már olyat a világ, hogy fiatalabb a pasi a nőnél...
Jólvan nem rosszból írtam, akkor nem néni.
De ha van neki egy szép, azonos korú barátnője, miért kezdene ki nála idősebb asszonnyal. (ha így már szabad mondanom) Szerintem családja is van már, úgyhogy a kérdező akkor is túlzásba viszi ezt az egészet.
Soha nem lennék féltékeny, főleg egy 20 évvel páromtól idősebb személyre.
21 - nem ismered meg a kerdezot (orulj neki :D), ha ismerned azonnal visszavonnad az utolso mondatod mert ha reagal abbol kepes lesz majd azt kihozni, te is benne vagy a buliban es egyutt csaljatok ot harman :'D. Negy hasonlo kaliberu kerdes utan es tucatnyi negativ velemeny utan sem ismerte meg fel sajnos hogy 1. megfogta az isten labat ezzel a birka turelmu pasival 2. pszcihologusra van szuksege hogy rendbe tegye terapias segitseggel a jelenleg nem letezo onbecsuleset es megszuntessek ezeket a feltekenysegi rohamokat.
Bar szerintem erre a 290.kerdesenel se fog rajonni, mert amig a pasija nem vagja kemenyen az arcaba hogy "babam elegem van beloled, ezert es ezert, pàpà" addig nem fog rajonni hogy mennyire idiotan viselkedik. Hat, vegul is akkor szoktuk megerezni mindennek az erteket igazan, amikor mar elvesztettuk. Drukkolok a kerdezonek hogy egyszer o is megtapasztalja ezt. Egy akkora pofon vegre talan raebresztene hogy hogyan kellene viselkedni a masikkal.
21 es vagyok.nem,nem ismerem.,:)
A 20 éves onlánynak: 20 évesen még nekem is lehet, hogy néni volt az ötven körüli, de ahogy öregszel majd, már neked se tűnik oly idősnek....Nézőpont kérdése...Semmi baj.
Viszont elmondanám,anno a nővéremet a férje, egy náluk 5 évvel idősebb nővel csalta..csak arra akarok kilyukadni, hogy nem mindig fiatalabbakkal csalnak a pasik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!