Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek? Nagyon zavar mit tegyek?
Párom32éves, férfiak között sdolgozik, de van pár női kollégája is, akik raktárosok.
Párom igaziból csak egy nővel van jóban, a csaj 45év körüli,
Családja van, élettársa, gyerekei, és munkaidőben beszélgetnek a párommal, illetve ha a páromnak a szereléshez kell valami alkatrész rácsörög a nőre, és puszival köszönnek egynmásnak.
A nő amugy minden férfival ilyen közvetlen bent.
De alapvetően féltékeny típus vagyok.
És mivel párom átjár a raktárba (ugye alktrész kell a szereléshez stb) így ugye kettesben van a nővel néha...
Hát nemtudom eléggé zavar.
Meséltem apáromnak, szerint paranoiás és betegesne féltékeny vagyok és bízhatnék benne, mert sosem calt meg engem és nem is akar.
Plusz at mondja ne nevettessem magam hogy egy ilyne idős nővel hozom össze gondolatban...
Oké, nem tilthatom el tőle..meg kollégák...de zavar hogy ilyen jóban vannak.
Féltékenyek lennétek, vagy én vagyok beteges
AMugy nincs semmi gyanús..semmi túlóra semmi fura...
Sőt párom elmeséli, ha a nő van a raktárban, azt is hogy beszélgetett vele, és általában ÉN vagyok atéma, mert a párom hoz fel...
Igen, féltékeny vagy, ami önbizalom hiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban!!!
Ha azt akarod, hogy vége legyen a kapcsolatodnak, akkor jó úton jársz, mivel a féltékenység megöli a kapcsolatot.
A pasik rühellik a féltékeny p..csákat!!
Nézd meg ezt a videót és tanulj belőle: https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
Amikor tudom hogy a csaj van a raktárban akkor annyira féltékeny leszek hogy sokszor megvádolom a páromat hogy tuti megcsal vele stb.
Ilyenkor hatalmas vita van köztünk...
Ilyenkor a párom visszaforditja hogy akkor énis szexelek abkollegámmal vagy megcsalom öt a vendégekkel? Mert ö sem feltételez ilyet rolam
Ilyenkor mondom hogy ezvrosszul esik. És mondja hogy direkt azért mondja hogy érezzem át.
Amugy már taliztam a csajjal..jofej
Amugy a kapcsolatunk rendben van.
Szeretget, törődik velem, kedves, odafigyel, tutira szerelmes belém.
1éve vagyunk együtt egyébként. Sosem hazudott semmiben és egyszer sem kaptam rajta semmin.
Megkérdeztem hogy miért van ilyen jóban a nővel.
Azt felelte,hogy azért mert bírja és haverok plusz 5éve vele dolgozik olyan mintha a rokona lenne, és a munkahelye inkább családias mint haverias-kollégás.
Azt mondja csípi, mert kedves és poénos jópofa nő de mint csaj nem jön be neki.
A férjem világéletében nőkkel jött ki.
Ez csak akkor zavart, amikor szülés után felgömbölyödtem, ráadásul háromhavi hormon robbant belém fogamzásgátló injekció formájában. Na akkor cseppet megzakkantam.
Szóval drágám, mi a gond? Miért nincs önbizalmad, amit a pasidon versz le?
Na azt tedd helyre magadban!
Ami energiát arra pocsékolsz, hogy a megcsaláson kattogsz, azt fordítsd szépen önfejlesztésre, önismeretre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!