Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek? Nagyon zavar mit tegyek?
Párom32éves, férfiak között sdolgozik, de van pár női kollégája is, akik raktárosok.
Párom igaziból csak egy nővel van jóban, a csaj 45év körüli,
Családja van, élettársa, gyerekei, és munkaidőben beszélgetnek a párommal, illetve ha a páromnak a szereléshez kell valami alkatrész rácsörög a nőre, és puszival köszönnek egynmásnak.
A nő amugy minden férfival ilyen közvetlen bent.
De alapvetően féltékeny típus vagyok.
És mivel párom átjár a raktárba (ugye alktrész kell a szereléshez stb) így ugye kettesben van a nővel néha...
Hát nemtudom eléggé zavar.
Meséltem apáromnak, szerint paranoiás és betegesne féltékeny vagyok és bízhatnék benne, mert sosem calt meg engem és nem is akar.
Plusz at mondja ne nevettessem magam hogy egy ilyne idős nővel hozom össze gondolatban...
Oké, nem tilthatom el tőle..meg kollégák...de zavar hogy ilyen jóban vannak.
Féltékenyek lennétek, vagy én vagyok beteges
AMugy nincs semmi gyanús..semmi túlóra semmi fura...
Sőt párom elmeséli, ha a nő van a raktárban, azt is hogy beszélgetett vele, és általában ÉN vagyok atéma, mert a párom hoz fel...
Igazibol fura hogy sosem csalt meg.
Mert voltak vitáink..és akkor vosszubol megtehette volna...
Meg Ö egy jóképü.kedves.segitökész és kondizos pasi...tudom magam is hogy imádjáa csajok.
Ha elöveszi a tipikus csibészes kedves mosolyát...nos ezt sok nö félreérti és ha vele vagyok akkoris tapadnak rá...
Nehéz e l hinni hogy amikor nélkülem van..hüséges..
Böven lenne kivel megcsalnia..ezt tudom.
Ö azt mondja sosem tenne ilyet és csak én vagyok neki.
Zavar hogy a csajjal joban van olykor kettesben vannak és nehéz elhinni hogy semmi sem történt köztük...

Kérdező, inkább kezeltesd magad, és fejezd már be ezt a h..lyeséget, amit itt művelsz, és csinálj valamit az önbizalmaddal. Csoda, hogy van valakit, ilyen hozzáállással!!!
"Mert voltak vitáink..és akkor vosszubol megtehette volna."
Normális vagy?? Attól, hogy az ember a párkapcsolatában vitázik, attól miért kéne megcsalnia a párját???
Hűű.. te lány, nagyon nagy gondok vannak nálad, ebből nagyon lerí!!!
"Nehéz e l hinni hogy amikor nélkülem van..hüséges.. "
B..meg, akkor miért van veled szerinted? Szeret téged, úgy ahogy vagy, jó lenne ezt felfognod!!!!
"Zavar hogy a csajjal joban van olykor kettesben vannak és nehéz elhinni hogy semmi sem történt köztük..."
Menj el egy pszichológushoz, majd ő rendbe teszi a fejedet!!!
Egyébként most ez egy kamu kérdés, vagy ennyire h..lye primitív tyúk vagy?? Képes vagy meghallani amit a többiek írnak neked, vagy csak szajkózod a saját h..lyeségedet??

Költőnő! A szívem sötét mélyéről szólottál ismét.
Valahogy úgy érzem hiába írom le kedvesen, miután én már kimásztam a oknélküli féltékenység hisztitől viszhangzó szakadékából, hogy:
Kisanyáim (olykor kisapáim) a hiba az ön készülékében van! Tessék szépen rendetrakni odabent! Persze hisztizni és féltékenykedni sokkal könnyebb.
Hát kéremszépen lehet hozzámenni egy aszexuális eunuch-hoz, az nem csal meg (meg se dug).

Nos. Irnek egy maibfriss esetetbazoknak.akik szerint VELEM van a baj.
ERRE megis mit mondanak??
Ma este munka utan bekellett mennem (penz miatt)a parom munkahelyere.
Tudni illik ma is a no van a raktarban...
Felhivtam a paromat erre o kerdezte hogy kb. Mikorra erek oda hozza.
Hm furcsallottam.mert nem volt nagy meloja ma es sosem szokta megkerdezni ezt.
Nos odamentem. Kijott.koszont kijott vele cigizni 2 kollegaja is akiket ismerek.
Na ott dumalgatunk4en es a parom full tavolsagtarto volt velem.
Folyton azt mondogatta.hogy fazik es O visszamegy meg menjek stb. Erdekes...
Maskor behiv most hogy a no van bent egybol nem...
Nekem itt valami akkorsem stimmel.
Amikor csokot akartam adni neki odatartotta az arcat...
Egyszeruen nem tudom.de amikor a novel van egyutt bent akkor komolyan meghulyul...
Feszultebb olykor indulatosabb velem stb
Meg mobdom boven raert. Mindig beszokott hivni...most bezzeb nem.hmm..micsoda ''veletlen''
Ugy erzem hogy titkolozik es a kollegai elott en erzem hulyen magam hogy szeretem ot de kb. Olyan mintha hulyere venne.azok meg lehet tudjak csak nyilvan falaznak neki
Raadasul parom olyan luzer hogy el is mondja hogy ma is a novel dplgozik.sot egesz heten a csaj van bent megint. Mert ezt a hetet elcserelte a no a valtotarsaval..
Hmmm.huurraaa
Hiaba probalok lehiggadni es esszeruen atgondolni a dolgot.
Mibdig ugyanoda lyukadik ki: hogy erzem hogy itt valami nem stimt.
Egyszeruen fura nekem ez az egesz.
Mar arra is gondok hogyha 5eve a no a kollegaja es esetleg viszonyuk van...nos az mar tobb mint szexkapcsolat.
Ott mar erzelmek is vann boven.
Nekem ez igy nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!