Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek? Nagyon zavar mit tegyek?
Párom32éves, férfiak között sdolgozik, de van pár női kollégája is, akik raktárosok.
Párom igaziból csak egy nővel van jóban, a csaj 45év körüli,
Családja van, élettársa, gyerekei, és munkaidőben beszélgetnek a párommal, illetve ha a páromnak a szereléshez kell valami alkatrész rácsörög a nőre, és puszival köszönnek egynmásnak.
A nő amugy minden férfival ilyen közvetlen bent.
De alapvetően féltékeny típus vagyok.
És mivel párom átjár a raktárba (ugye alktrész kell a szereléshez stb) így ugye kettesben van a nővel néha...
Hát nemtudom eléggé zavar.
Meséltem apáromnak, szerint paranoiás és betegesne féltékeny vagyok és bízhatnék benne, mert sosem calt meg engem és nem is akar.
Plusz at mondja ne nevettessem magam hogy egy ilyne idős nővel hozom össze gondolatban...
Oké, nem tilthatom el tőle..meg kollégák...de zavar hogy ilyen jóban vannak.
Féltékenyek lennétek, vagy én vagyok beteges
AMugy nincs semmi gyanús..semmi túlóra semmi fura...
Sőt párom elmeséli, ha a nő van a raktárban, azt is hogy beszélgetett vele, és általában ÉN vagyok atéma, mert a párom hoz fel...
Akkor este osszevesztunk.
Azota is haragszik ram hogy megint megvadoltam mindennel.
Ma kerdeztem tole hogy az a baja hogy vadolom es nincs igazam?
Erre O ,,nem. Az hogy vadaskodaz bizonyitek nelkul bele a semmibe,,
Ez megisnmilyen valasz..nem gyanus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!