Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok lenne 1kérdésem hozátok? volt már oan nektek, h a barátotokban megbiztok, de mégis féltékenyek vagytok nagyon, és zavar titeket, ha más csajjal beszél, vagy ilyenek? ez természetes dolog? Vagy túl féltékenyés? :S valaki. mit csináljak? :S
Szerintem ez két dolgon múlik. Az egyik hogy a fiú hogy viselkedik, tehát ad-e okot a barátnőjének a féltékenykedésre, másrészt viszont alaptermészet függvénye is.
Én lány vagyok, és egyáltalán nem féltékeny természetű. Ha nincs okom feltételezni, eszembe sem jut, hogy esetleg más lánnyal lehet, vagy csak másra ránézhet. Persze illúzióim sincsenek, tudom, hogy minden pasi megnézi a jó csajokat, de szerintem nincs értelme minden percben ellenőrizni. Bízom benne, és ez kölcsönös.
Amit leírtál az szerintem kicsit túlzás, bár szerintem még fiatal lehetsz, korral lehet hogy megnyugszol majd :)
L/25
Háát. lehet igazatok van.. megpróbálom..:\
csak 1kicsit nehééz..
én nem is attól félek ugy,h a pasim.. hanem az az illető vagyis csaj.. hogy rámászik vagy vmi..:S
de mind1..
nagyon szépen köszönöm mindenkinek.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!